10 Favoriete You-tubers

Dagelijks zit ik op youtube. Het liefst wel 5x per dag en dan kijk ik echt van alles en nog wat hoor. Niet alleen beauty, maar eigenlijk wel “vooral” beauty haha! Het leek me wel leuk om mijn 10 Favoriete You-tubers te delen. En als jullie dan toch een kijkje nemen is het misschien wel leuk om op mijn youtube kanaal te kijken en je te abonneren. Klik op hun namen om naar hun youtube kanaal te gaan!

Liefs Kimberley 

Schermafbeelding 2015-07-22 om 19.59.28
 Chrisspy

Als eerst Chrisspy! Dat ze op één staat betekent niet gelijk dat ze echt m’n nummer één is want alles is in willekeurige volgorde.
Chrisspy maakt echt prachtige looks en heeft een leuke persoonlijkheid. Zeker even een kijkje nemen dames… en heren!

 


 

Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.00.14

 Desi Perkins

Desi is in één woord flawless. Van haar haar tot haar make up.. plus dat ze gewoon best grappig is maakt het extra leuk om haar video’s te kijken. Het leuke aan haar looks vind ik dat het allemaal wel goed draagbaar is!

 


 

Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.20.45
 
LustreLux

LustreLux valt onder de categorie Desi en Chrisspy. Ze zijn ook allemaal vriendinnen. Hun filmpjes zien er professioneel uit, hebben alle drie humor en hebben prachtige looks. Ook LustreLux maakt looks die goed draagbaar zijn!
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.00.38

 Glam&Gore

Mykie van Glam&Gore heb ik ontdekt door de NYX Face Awards. Ik ben toen op haar kanaal gaan kijken en heb serieus bijna alle filmpjes gekeken. Zij is zo onwijs goed in FX Make Up. FX Make Up is van die make up waarbij je van de realistische wonden kan maken enzo. Zij is echt goed in wat ze doet en maakt onwijs gave en grappige filmpjes.
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.01.03

 

Grav3yardgirl

Bunny volg is echt al een paar jaar. Ze heeft een apart uiterlijk (qua kleren en stijl), maar ook zij heeft zulke leuke humor wat me echt aantrekt. Ze filmt niet alleen over beauty, maar ook haar categorie : Does this thing really work is echt aan aanrader. Je moet er van houden, maar ik geniet hier altijd wel van.
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.01.27
 

How To Cake It

Het kanaal van Yolanda heb ik stiekem pas een paar dagen geleden ontdekt. Ze maakt echt prachtige taarten en haar filmpjes zijn super professioneel. Ik zou willen dat ik zo’n team had om m’n filmpjes te maken. Wisten jullie dat ik het vroeger ook geweldig vond om taarten te maken? Helaas was dit zo’n dure hobby dat ik ermee ben gestopt.
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.01.46
 

Jaclyn Hill

Jaclyn Hill mag natuurlijk niet ontbreken. Humor +1 , Looks +1 en sowieso haar kamer waar ze al in filmt is echt to die for! Ze heeft trouwens een highlighter ontworpen samen met BECCA. Ik ben heel enthousiast over Moonstone, maar Champagne Pop lijkt me ook een beauty.
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.02.08
 

Kathleen Lights

Haar unboxings vind ik altijd super leuk om te kijken. Ze heeft altijd de nieuwste producten en door haar zou ik zo graag in Amerika willen wonen. Ook haar vlogs samen met haar man Danny vind ik heel leuk om te kijken. Ik zou btw een moord doen voor haar oogschaduwen van Colourpop Cosmetics!
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.02.37
 

NikkieTutorials

Proud dutchie! Hebben jullie haar laatst overal in het nieuws gezien? Ze is echt trending topic.. en terecht, want haar looks zijn toch onwijs gaaf. Misschien niet het meest draagbaar, maar heel leuk om naar te kijken.

 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.02.53
 

Rachel Whitehurst

Mochten jullie niet tegen schelden kunnen, sla dan deze dame maar over. De f*ck vliegt in de rondte.. maar ik vind haar geweldig. Als ik naar haar kook video’s kijk kom ik niet meer bij. Als je goed wil lachen raad ik de Drunk Reviews aan. In één woord : Geniaal!
 


Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.13.11
 

Beyoutiful

En dan niet te vergeten… MOI! Vergeten jullie je niet te abonneren?

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

3 comments on “10 Favoriete You-tubers

 1. Van Lustre Lux, Desi Perkins en Chrisspy ben ik ook groot fan! Ik vind hun persoonlijkheden geweldig (zeker die van Desi, love her!) en hun make-up skills zijn echt the bomb.

 2. Saraya
  23 juli 2015 at 12:35

  Ik ken alleen Nikki 🙂
  De rest ken ik niet!
  X

 3. Mariëlle
  23 juli 2015 at 12:59

  Ooohjee ik volg er heel veel nog niet! Maar dames als jaclynhill en kathleenlights, loooove it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × drie =