3x Liquid Lipsticks

DSC_0123

Vorige week kreeg ik mijn 3e “brownish” liquid lipstick binnen en toen kwam ik erachter dat ik mijn Jeffree Star en Gerard Cosmetics lipstick niet had gereviewd! Ik zoeken naar de foto’s die ik had gemaakt, maar helaas! Ze waren foetsie! Ik doe er nu dus drie in één!

DSC_0126

De kleuren waar ik het vandaag over ga hebben is:

 • Dose of Colors – Truffle
 • Jeffree Star – Dominatrix
 • Gerard Cosmetics – Iced Mocha

DSC_0136

De swatches van alle drie liquid lipsticks. Van links naar rechts, Dose of Colors, Jeffree Star en Gerard Cosmetics

 • Dose of Colors Truffle is een hele mooie pinky nude kleur met een hele mooie warme ondertoon.
 • Jeffree Star Dominatrix is een echt chocolade bruin
 • Gerard Cosmetics Iced Mocha is precies wat de naam zegt. Een mocha kleur met een koele ondertoon!

DSC_0131-2
DSC_0147

Deze kleur is echt prachtig! Dit is nu één van mijn favoriete oude kleur. Hij droogt volledig mat op ( matter dan op de foto) en blijft zo 7 uur goed zitten. Tenzij je heel veel eet tussendoor. Hij droogt niet uit wat ik echt een pluspunt vind.

DSC_0133 DSC_0153

Dit is een kleur die heel lang op mijn wishlist stond! Dominatrix van Jeffree Star is super gewaagd. Hij droog mat op maar is niet onwijs smudge proef. Je moet er dus niet flink mee gaan zoenen haha! Daarin tegen voelt hij helemaal niet droog aan en brokkelt ook niet weg. Hij vervaagd vrij netjes! Hij blijft zo’n 4 tot 5 uur mooi zitten.

DSC_0134 DSC_0151

Dan de laatste en de lekkerst ruikende! Iced Mocha van Gerard Cosmetics ruikt naar koekjes! hmmmm! De kleur is heel apart en lijkt elke dag wel anders. Het is een lichte bruintint met een vrij koele ondertoon. Ene keer lijkt hij bijna grijs en de andere keer weer bruin. Ik kan deze wel waarderen. Ook deze droog niet uit, maar vind ik wel de droogste van de drie. Hij voelt gelukkig niet onprettig aan! Deze blijft ook zo’n 4 a 5 uur mooi zitten.

DSC_0121

Welke nou echt mijn favoriet is, is toch Dose of Colors Truffle. Misschien ook omdat deze het meest draagbaar is naar mijn idee. Dose of Colors en Gerard Cosmetics zijn allebei verkrijgbaar op Beautybay.com. Jeffree Star koop ik via Cocktail Cosmetics uit de UK.

Welke is jullie favoriet?

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

4 comments on “3x Liquid Lipsticks

 1. Manon
  31 maart 2016 at 12:16

  Ik vind die eerste en laatste echt heel mooi. De tweede is ook mooi, maar niet zo mijn ding

 2. Mariska
  31 maart 2016 at 14:14

  Oeh, ik wil Truffle en Iced Mocha nu ook hebben! Van Jeffree star heb ik Androgyny, die is ook echt super mooi 😀

 3. Vera
  31 maart 2016 at 18:50

  Ik wil heel graag binnenkort een DOC lipstick proberen ben echt heel benieuwd. Heb nu 1 van Jeffrey en vind die al super fijn maar als de DOC nog langer blijft zitten ben ik helemaal enthousiast!

 4. Sara
  31 maart 2016 at 20:02

  Waaaauw, wat een prachtige producten zijn dit! Ik ben het volledig met je winnaar eens, maar die andere twee liquid lipsticks mogen er ook zijn zeg! Mooie foto’s heb je gemaakt van het product op je lippen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × 1 =