,

A bit extra drama

2

Zoals jullie al hebben kunnen lezen was ik 3 post geleden zeer enthousiast over de Color Drama Velvet Lippencils van Maybelline. Toen ik in het krantje van Etos zag dat alles van Maybelline 2 halen 1 betalen was, moest ik er meer hebben en voor jullie reviewen!

DSC_0367

De kleuren die op m’n lijstje stonden waren 420 In with Coral en 630 Nude Perfection. Gelukkig hadden ze er nog precies 2 liggen en die gingen dus snel m’n mandje in! In with Coral is meer voor het voorjaar en Nude Perfection kan eigenlijk altijd.

DSC_0357

Als je naar de potloden kijkt denk je.. Goh dat moet droog zijn op de lippen, maar dat is het juist niet. De lippencils zijn super creamy en ruiken zelfs een beetje zoet. Nog steeds is het enige nadeel dat je ze moet slijpen.

DSC_0384

Op de foto komt het helaas niet goed naar voren hoe neon de In with Coral versie is! De nude vind ik wel een beetje een oranje ondertoon hebben. Hij is erg bruin, ik vind het mooier als er een beetje roze in zit.

DSC_0374

DSC_0379

Conclusie : Ik ben meer fan van de Coral versie dan de Nude. De nude is me iets te bruin, maar het ligt er echt aan waarmee je hem combineert. Je zou er een beetje een Kylie Jenner look mee kunnen maken!

De Color Drama’s kosten €6,99 en als je snel bent krijg je bij de Etos de 2e gratis! Actie geld tot 25 Jan!

Q: Welke is jouw favoriet?

Share

About Kimberley

6 comments on “A bit extra drama

 1. Elise
  23 januari 2015 at 13:45

  Wauw beide staan je heel goed, ik ga moet echt eens bij deze producten gaan kijken!

 2. Ellen
  23 januari 2015 at 15:51

  Ik vind de coral je ook mooier staan !! Maar he je hebt de nude gratis… Mooie deal!! X

 3. Renate
  23 januari 2015 at 17:01

  Wat leuk dat je er nog meer hebt gekocht. De roze versie staat je ook heel mooi :D. Misschien de nude kleur iets minder aan dik aanbrengen of er een lichte roze kleur overheen doen voor een resultaat wat je beter aanspreekt?

  • Kimberley
   23 januari 2015 at 17:14

   Vind hem wel mooi hoor! Alleen met een andere ooglook gecombineerd haha.
   Maar als ik moet kiezen heeft de coral versie m’n voorkeur haha x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zestien − 6 =