Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

DSC_0222

Mijn vertrouwde Make up Forever Aquabrow begon op te raken en ik die is niet zo makkelijk te krijgen in Nederland. Aangezien je op Instagram dood gegooid wordt met de producten van Anastasia Beverly Hills besloot ik de Dipbrow Pomade uit te proberen. Ik bestelde hem op Beautybay.com en binnen een week was hij bij mij thuis. Verslaat de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade mijn Aquabrow?

DSC_0223

Ik ging voor de kleur taupe omdat ik niet zo hou van een hele warme kleur in mijn wenkbrauwen. Dit is de kleur die Nikkie Tutorials vaak gebruikt en ik dacht dat deze perfect bij mijn lichte huid zou staan.

DSC_0224 DSC_0226

De verpakking is heel schattig . Het is een klein potje met zo’n 4 gram aan pomade erin. De verpakking doe the denken aan de paintpots van MAC. Het zwart met rosé goud maakt het wel weer een heel chique geheel.


DSC_0234

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is een hele smeuïge substantie. Ik had verwacht dat dit een stuk stroever zou zijn. De kleur is voor mijn idee nog wel een beetje aan de warme kant, maar je ziet wel het “assige” erin terug. In vergelijking met mijn Aquabrow is de substantie wel wat makkelijker om mee te werken. De Aquabrow is net wat vloeibaarder.

DSC_0233Ik breng mijn wenkbrauw producten het liefste aan met de Zoeva 322 Brow Line kwast. Deze kwast is wat stugger en daarom fijn om strakke lijnen mee aan te brengen.

DSC_0264 DSC_0267

Een foto van Voor en Na. Zoals je ziet zijn mijn wenkbrauwen bijna niet zichtbaar. Je zou met een potlood een net wat natuurlijker effect kunnen creëren, maar ik vind Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade heel mooi staan. Hij lijkt vrij warm, maar dit valt in het echt reuze mee. Daar is hij iets meer assig. Ik denk wel dat dit de perfecte kleur is voor de dames met blond haar.

dip

Ik ben heel blij met de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Taupe. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de kleur Ash Brown. Misschien dat deze iets minder warm is, maar ik gok ook gelijk te donker voor mijn huidkleur. De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade blijft heel de dag goed zitten en kan zelfs tegen een beetje zweet heb ik vanmiddag gemerkt in de sportschool haha.

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is verkrijgbaar in 11 kleuren en kost 17 euro op Beautybay.com en rond de 29 euro bij de Douglas.

Share

About Kimberley

3 comments on “Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

 1. Manon
  17 februari 2016 at 13:51

  Oh wauw deze is wel erg mooi

 2. Renate
  17 februari 2016 at 19:27

  Dat ziet er super uit. Als mijn aquabrow op is ga ik die ook proberen. Heb je ook nog een mooie headshot? Ben erg benieuwd hoe het er van een afstandje uitziet.

 3. Lindsey Beljaars
  19 februari 2016 at 15:55

  Ziet er heel erg goed uit! Wat heb je je wenkbrauwen mooi en strak bijgetekend zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 5 =