Be my valentine nailart

Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Een dag waar ik persoonlijk niks mee heb, want als je van iemand houdt, laat je dat elke dag van het jaar weten. Maar voor de gene die wel fan zijn van deze dag heb ik alvast een simpele nailart gemaakt! Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

 

Wat heb je nodig?

 1. Blanke basis lak
 2. Lichtroze nagellak
 3. Zwarte nagellak
 4. Dotting tool ( deze is van de Hema )

 

DSC_0567

 

 

 

Lak je nagels eerst met een blanke basis lak. Dit voorkomt dat je nagels verkleuren. Daarna breng je twee laagjes aan van de roze nagellak. Dit ligt er natuurlijk aan hoe goed je nagellak dekt.

DSC_0570

 

Uiteindelijk heb je dat nette roze nagels. Maar het is wel zo leuk om dit een simpel valentijns accent te geven toch. Hier komt de zwarte lak en de dotting tool van pas!

 

DSC_0575

 

Met de dotting tool en de zwarte lak maak je heel makkelijk een hartje. Eerst zet je een groot stipje en daarna 2 kleintjes aan de bovenkant. Pas op, het kan een beetje op Mickey Mouse gaan lijken haha. Maak het af met blanke lak. Pas wel op met de zwarte nagellak! Als je teveel het kwastje op de hartjes drukt zullen ze uitvegen.

 

DSC_0580

 

 

Dit is het uiteindelijke resultaat! Wat vinden jullie by the way van m’n niet zo originele slinger op de achtergrond? Deze heb ik weten te scoren voor 5 euro bij de Xenos!

Binnenkort zal ik een romantischeΒ valentijnsdag look voor jullie creΓ«ren!

Liefs Kimberley

Share

About Kimberley

5 comments on “Be my valentine nailart

 1. Petra
  5 februari 2015 at 20:35

  de nails zien er leuk uit, grappig!

 2. Lonneke
  5 februari 2015 at 21:52

  een heel lieve en subtiele nail art!

 3. bymarlayne
  7 februari 2015 at 07:28

  Leuke nail-art! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 4 =