,

Beauty By Lisa & Treatwell

Wenkbrauwen zijn eigenlijk één van de belangrijkste onderdelen van het gezicht, want zeg nou zelf.. Hoe kan iemand nou zien dat je verbaasd bent of heel blij als je die niet hebt. Ik vind het daarom heel belangrijk om goed verzorgde wenkbrauwen te hebben. Nou doe ik het meestal zelf (een how to vind je op de blog van Treatwell) , maar soms is het wel fijn om even je wenkbrauwen goed te laten verwennen! Vandaag review ik voor jullie Beauty By Lisa & Treatwell!

treatwell

 

Tegenwoordig kan je alles online doen. Shoppen, reserveren voor restaurants, reisjes boek, noem het maar op! Daarom is het niet zo gek dat Treatwell met het idee kwam om je beauty afspraken online te boeken. Bij Treatwell zitten nu zo’n 2500 salons aangesloten, waar je terecht kan voor je haar, gezicht, wenkbrauwen of nagels. Dus wil je een dagje voor jezelf? Boek dan je afspraak bij jou in de buurt bij Treatwell!

Maar werkt dat goed? Ik vond dat mijn wenkbrauwen dus wel een opknapbeurt konden gebruiken en besloot een afspraak te boeken met een tegoedbon die ik had gekregen. Ik zocht op wenkbrauwen in de buurt van Den Haag en kwam zo uit bij Beauty By Lisa!

beautybylisa_sfeer2 beautybylisa_sfeer1 beautybylisa_sfeer

Beauty By Lisa is een schoonheidssalon die bekend staat om haar wimperextensions. Mochten jullie de VLOGS van Mascha van Beautygloss volgen, dan kunnen jullie zien dat Mascha razend enthousiast is! Naast de wimperextensions hebben ze nog meer beautybehandelingen. Vandaag ging ik voor de behandeling wenkbrauwen epileren en verven.

beautybylisa_3

Daar gaan we dan. Lekkere charmante foto vinden jullie ook niet haha. Degene die mijn wenkbrauwen deed was Laura. Ik was stiekem een beetje zenuwachtig, maar Laura deed het hartstikke goed en binnen no time had ik er helemaal een goed gevoel over. Erg fijn was dat!

beautybylisa_1

Voor Laura begon met epileren ging ze eerst verven. Dit goedje bleef zo’n 1,5 minuut erop zitten voordat ze het verwijderde. Zo kon ik zelf zien of ik de kleur donker genoeg vond. Bij mij was het in één keer goed, maar mocht je het te licht vinden, dan brengt ze het nog een keer aan.

Het epileren viel me uiteindelijk heel erg mee. Het deed geen pijn en was snel klaar. Laura heeft m’n wenkbrauwen prachtig in model gebracht. Na het epileren kreeg ik nog een goedje op waardoor m’n huid wat minder rood zou worden. Dit werkte goed en ik kon heel trots de beauty salon verlaten.

beautybylisa_2

Happy face met m’n blote billen gezicht en m’n prachtige wenkbrauwen! Ik ben blij! Maar voor jullie is het niet helemaal zichtbaar denk ik. Daarom heb ik een voor en na foto waar jullie het resultaat goed kunnen zien.

beautybylisa_voorna

Voila! Ik vind ze prachtig geworden. Ik kan het zeker iedereen aanraden. Deze behandeling kostte €25,- en is elke cent waard.
Kortom : Ik kan Beauty By Lisa aanraden! Leuk personeel en een gezellige salon. Treatwell vind ik ook een geweldige site waar je makkelijk al je behandelingen kan vinden die bij jou in de buurt zijn.

Wil jij nou ook eyebrows on fleek? Neem dan even een kijkje op de website van Treatwell of direct op de Treatwell pagina van Beauty By Lisa.

Share

About Kimberley

You May Also Like

4 comments on “Beauty By Lisa & Treatwell

 1. Ismay
  27 augustus 2015 at 14:03

  Leuk! Het is zeker mooi geworden 🙂 Ik heb mijn wenkbrauwen ook een keertje laten waxen en verfen, maar dan gewoon bij de Douglas. Dat vond ik toen ook erg mooi! Ik vind donkere wenkbrauwen sowieso best wel mooi! Je mag er zeker blij mee zijn! Erg mooi geworden 🙂

 2. Saraya
  27 augustus 2015 at 18:35

  Ik ga iedere maand voor mijn wenkbrauwen te epileren 🙂
  Maar ik heb ze nog nooit laten verven, misschien moet ik dit ook eens proberen want ik vind het resultaat bij jou prachtig! X

  • Kimberley
   31 augustus 2015 at 12:46

   Het is mij heel erg goed bevallen het verven! Zeker een aanrader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 3 =