Beyoutiful Lifestyle bestaat 2 jaar!

DSC_0394

Hoera! Mijn blog bestaat twee jaar (en dat was ik stiekem helemaal vergeten)! Ik heb daarom niet een uitgebreide blogpost met allemaal leuke herinneringen, maar ik wil jullie wel bedanken voor alle lieve reacties die ik de afgelopen twee jaar op mijn blog heb gehad! We gaan dit zeker nog een keertje vieren.

 

Heel veel liefs en jullie zijn awesome!

Kimberley

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Beyoutiful Lifestyle bestaat 2 jaar!

  1. Manon
    25 februari 2016 at 18:54

    Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog, super leuk!

  2. Tamara TS
    26 februari 2016 at 02:20

    Van harte gefeliciteerd met je 2e blogjaardag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × drie =