,

Cindy-Lou Manizer Highlighter

Vorige week vrijdag liep ik niks vermoedend de And Other Stories winkel in in Amsterdam. Gelijk door naar de beauty afdeling, en toen begon m’n hartje sneller te kloppen. Ze verkopen make up van het merk the Balm! Gelijk gevraagd of ze de Mary Lou Manizer nog hadden, maar helaas. Omdat Cindy ook een beauty was kocht ik haar maar hihi.

 

cindylou2

 

Allereerst even over de verpakking, want daar staat the Balm wel bekent om. Het is allemaal een cartoon-ish pin up stijl. Ik vind het wel gaaf!
 
cindylou3

 

Dan komt het bekende doosje tevoorschijn. Veel bloggers heb ik al gezien met de Lou Manizers en nu heb ik er zelf ook eindelijk één! Wel vind ik het doosje een waar de highlighter, ja het is dus een highlighter haha, een beetje cheap. Het is namelijk gewoon een simpel zilver doosje met een sticker erop….
 
cindylou4

 

De highlighter heeft een rosé kleur en is dus wat anders dan de meeste highlighters.
Op m’n hand vond ik hem er wel mooi uitzien toen ik hem swatchte in de winkel. Wat wel weer handig is, is dat hij een spiegel bevat. Hij is dus makkelijk voor onderweg.
 
cindylou6 
De highlighter is heel gepigmenteerd. Ik moet zeggen dat het een beetje te roze is.. Ik zou hem dan eerder gebruiken voor een mooie gezonde warme gloed over een blush.
 
cindylou7
 
Oké hij is wat moeilijk om op de foto te zetten, maar ik heb hem net boven m’n blush gebruikt en op de appeltjes van m’n wangen. Hij geeft een mooi effect, maar je moet hem niet teveel aanbrengen. Wel vind ik dat er een stuk gezonder uitzie met deze highlighter.
 
cindylou5 
Dit maakt me wel heel erg benieuwd naar de Mary-Lou Manizer! De Cindy Lou is voor nog een beperkte tijd te krijgen bij And Other Stories ( The Balm gaat uit het Assortiment )! Hij kost 15 euro voor 8,5 Gram.

Deze highlighter is misschien meer geschikt voor als ik wat meer zonlicht heb gezien haha!

 

Hebben jullie al één van deze highlighters?

Liefs Kimberley

Share

About Kimberley

5 comments on “Cindy-Lou Manizer Highlighter

 1. Mariëlle
  24 februari 2015 at 15:47

  Ik haal de namen altijd door elkaar haha, maar ik wil graag nog de mary lou manizer. Deze ziet er ook mooi uit 🙂

 2. Lotje
  24 februari 2015 at 17:39

  Mooi! Ik wil de Mary ook nog graag hebben! X

 3. Petra
  24 februari 2015 at 20:16

  Oef alleen van de verpakking word je al een beetje verliefd op het product, het ziet er echt supermooi uit, zowel de verpakking als de highlighter zelf…

 4. Laura
  24 februari 2015 at 21:45

  Ik ben wel echt een sucker voor dit soort verpakkingen. De kleur lijkt me op een gebronsd zomerhuidje wel echt prachtig!

 5. Hanna
  24 februari 2015 at 21:45

  Wat een prachtige highlighter. Hij staat je ook ontzettend mooi. Fijne review 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − een =