Classy Eye + Bold Lips

Lieve allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuwe tutorial voor jullie klaar staan. Een Classy Eye + Bold Lips. De classy eye zou je natuurlijk met van alles kunnen combineren dus zou ook perfect zijn voor een belangrijke afspraak of misschien wel je eerste date! Nemen jullie een kijkje? En vergeet je niet te abonneren! X

Mocht de video het niet doen, klik dan hier.

DSC_0007 DSC_0008

En laten we niet vergeten: Pray for Paris! Want wat er in de wereld gebeurd is niet normaal. Een beetje gek dat ik dit onder een blogpost zet, maar ik wil jullie laten weten dat ik dit natuurlijk niet vergeet! In gedachten ben ik bij de mensen in Parijs.

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Classy Eye + Bold Lips

  1. Manon
    14 november 2015 at 11:35

    Wat een mooie look heb je gemaakt! Ik vind die lipkleur heel erg mooi bij je staan!

  2. Mariëlle
    14 november 2015 at 11:43

    Ik ben echt fan van hoe je het vast legt op foto’s, echt geweldig. Ik moet die inner corner glitter ook echt hebben, wauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 9 =