Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer

clinique4

Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer

Door het koude weer buiten lijkt mijn huid af en toe wel een woestijn. Het is zo ongelofelijk droog dat de foundation altijd op mijn huid ligt en mijn make up er niet mooi uit ziet. Dit ligt niet aan de foundation maar wel aan de basis. Het kwam er op neer dat mijn huid wel wat extra verzorging kon gebruiken. Van Mooi PR kreeg ik de nieuwe Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer, die ik mocht gaan testen. Zal dit mijn redder in nood zijn?

clinique1

Wat zegt Clinique over deze Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer:

“Superdefense Night Recovery Moisturizer, een herstellende nachtcrème die het zware werk doet terwijl de huid uitrust. Deze nachtelijke verzorger helpt de eerste tekenen van veroudering bestrijden omdat hij beschermt tegen schade van buitenaf (denk aan milieuvervuiling). Een mix van werkzame ingrediënten helpt de huidbarrière versterken en de huideigen collageen- en elastine aanmaak stimuleren. Zo word je wakker met een frisse, jeugdige huid die klaar is voor een nieuwe dag.”

Ik ben ook alweer 25, dus tijd dat ik aan de anti aging begin haha! Nee, maar serieus, je kan hier en daar al wat hele lichte lijntjes zien. En dat willen we natuurlijk niet. Een moisturizer die én mijn droge huid aanpakt als ik slaap én de huid verjongt is natuurlijk een musthave.

clinique2

Wat zit er dan allemaal in dit potje? Ik zal niet alle ingrediënten opnoemen, maar wel een paar basis ingrediënten.

 • Vitamine C&E om de huid gezond te houden. Dit bestrijd de blootstellen aan milieu vervuiling en irriterende stoffen.
 • Rozemarijnblad Extract helpt de huidbarrière te versterken. Ook dit is voor dingen zoals milieu vervuiling, maar zorgt ook voor collageenaanmaak.
 • Micrococcus Lysate, Chlorella Vulgaris en Laminaria Digitata Extract. Dit klinkt allemaal een beetje als een paar spreuken uit Harry Potter, maar dit zijn allemaal middeltjes die het verouderingsproces tegengaan.
 • Weiproteïne, Sojaboonproteïnen en Acetyl Hexapeptide-8 zorgen er weer voor dat je huid vol en stevig blijft. Het werkt aan de natuurlijke collageen- en elastine aanmaak die ook de vermindering van lijntjes waar maakt.
 • Sodium Hyaluronate, Murumuruboter, Clary Sage Extract. Deze drie dingen zijn de sleutel tot het hydrateren.

clinique

De crème zelf is vrijwel geurloos. Je ruikt in vedergeval geen parfum. Dit is een voordeel voor mensen die een gevoelige huid hebben. Deze zou dus voor iedereen geschikt kunnen zijn.

DSC_0224-2

De crème voelt fijn aan. Niet te dik en trekt vrij snel in je huid. Je voelt gelijk dat je huid een stuk frisser en minder droog aanvoelt. Dit zeg ik niet omdat ik dit potje heb ontvangen, maar omdat ik dit echt zo vind.
Ik test de Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer nu zo’n 2 weken uit en ben er heel blij mee. Mijn huid is al een stuk minder droog en ik heb het idee dat de lijntjes iets minder zijn.

Deze Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer is er in twee varianten. Voor de droge huid en voor de normale huid. De Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer is te koop bij bijvoorbeeld de Bijenkorf en kost €54,50

 

Share

About Kimberley

4 comments on “Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer

 1. Mariska
  16 februari 2016 at 08:31

  Klinkt dus wel echt heel erg fijn 🙂

 2. Lindsey Beljaars
  16 februari 2016 at 13:15

  Hij is echt heel fijn! Heb hem zelf ook gereviewed en ben er erg blij mee!

 3. Renate
  16 februari 2016 at 19:50

  Met de kou nu is mijn huid ook super droog. Ik krijg allemaal rode vlekken en velletjes. Net een dikke cream gekocht om het te verhelpen. Gebruik je ook een foundation speciaal voor de droge huid?

  • Kimberley
   16 februari 2016 at 21:45

   Ja ik gebruik ook de moisturize foundation van MAC. Ik merk wel dat scrubben van de huid nu wel een must is haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negen − negen =