Colourpop Coconut

DSC_0034

Ondertussen ben ik trotste eigenaresse van een behoorlijke Colourpop collectie, dus ik beloof dat er nog veel meer reviews komen. Vandaar review ik voor jullie de shadow shock eyeshadow in de kleur Coconut. Niet een alledaags kleurtje, maar zeker een musthave onder de colourpop liefhebbers!

DSC_0036

Coconut moest ik alleen al hebben om de naam, want wie mij kent weet dat ik gek ben op kokosnoot! Dit is echt een prachtige oceaan kleur vol met glitter. Hij doet me wel een beetje denken aan een tropisch oord!

DSC_0040

Met deze close up zie je hoe mooi de oogschaduw echt is. Hij is behoorlijk glitterig!  Het mooie patroontje is na één keer gebruiken wel weg. Het is namelijk een hele aparte substantie. Het lukt wel een soort creme als je met je vinger eroverheen gaat. Het is heel lastig te omschrijven haha!

DSC_0043

In deze swatch zie je helemaal hoe prachtig deze oogschaduw van Colourpop is. Ik zie blauwe, paarse en groene glitters als je goed kijkt. Het is net een pauw! Ik draag deze soort kleuren bijna nooit, maar hij was te mooi om niet te kopen.

DSC_0076

En hier draag ik Colourpop Coconut over het hele bewegende ooglid! Hij is GORGEOUS!!! Aanbrengen doe ik met een platte kwast of met m’n vinger voor het beste resultaat en pigmentatie.

Colourpop Coconut kost 5 dollar en zou je hier kunnen krijgen door het te bestellen via Shipito!

Wat vinden jullie van deze pop of colour?

Share

About Kimberley

You May Also Like

4 comments on “Colourpop Coconut

 1. Mariska
  25 mei 2016 at 09:09

  Hij is zooo mooi! Colourpop is zoooo mooi. Heb deze ook besteld, is dus een goede keuze geweest! En je look is ook zoooo mooi 😀

 2. Jamey Herben
  25 mei 2016 at 09:13

  WAUW!

 3. wen
  25 mei 2016 at 10:59

  Ik kende het product nog helemaal niet maar vind het er erg mooi uit zien. Wat een prachtige kleur! Je hebt er een mooie look mee gemaakt.

 4. Manon
  25 mei 2016 at 13:05

  Wow wat een gave kleur is dit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negentien − 17 =