Go Customized je eigen hoesje! *Kerst Tip*

Wat is er nou leuker om met de kerst een eigen ontworpen hoesje te geven. Go Customized vroeg of ik m’n eigen hoesje wilde ontwerpen en daar zeg ik geen nee tegen! Benieuwd naar mijn ervaringen of wil je zelf een leuk hoesje ontwerpen? lees dan verder!

gocustomized4

Vaak vertel ik aan mensen dat ik mijn eigen blog heb. Als ik dan de naam zeg worden er soms wat wenkbrauwen opgetrokken. Hoe spel je dat in godsnaam haha! Ja misschien heb ik niet de beste naam uitgekozen voor m’n blog, maar wel één met een betekenis. En nu laat ik gewoon het design zien van mijn iPhone hoesje!

gocustomized2

Go Customized is een super leuke site waar je je eigen hoesjes kan ontwerpen maar ook standaard designs kan kiezen en teksten toe kan voegen. Ben je dus niet zo crea, dan kan je alsnog een leuk hoesje maken met een eigen touch. Ik heb gekozen voor het logo van m’n blog en een paarse tint die op het bandje van m’n apple watch moest lijken. Helaas was de kleur iets te licht, maar dat is m’n eigen fout haha!

gocustomized3

Aangezien ik af en toe lompe Olga ben heb ik voor het tough case hoesje gekozen. Deze bestaat uit een siliconen binnenkant die de klappen absorbeert voor het geval dat je hem eens laat vallen. De siliconen binnenkant is grijs en de buitenkant is van hard plastic waar je je eigen design op kan laten printen. Ik ben er helemaal blij mee! M’n telefoon ligt nu gewoon super fijn in m’n hand.

gocustomized5

Mochten jullie dit nou te gek vinden voor kerst en wil ook je eigen hoesje ontwerpen? Neem dan een kijkje op de site van Go Customized en maak een super leuk persoonlijk kerstcadeau! De verzending is trouwens super snel. Je hebt hem al binnen één dag in huis wat ik echt een pluspunt vind. En dat is al helemaal handig voor de kerst! Dit hoesje kost €24,95 en als t/m 18 december is er een korting van 15% met de code kerst15.

Dit product heb ik opgestuurd gekregen maar neemt niks weg van mijn eigen mening. 

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Go Customized je eigen hoesje! *Kerst Tip*

  1. Carmen
    15 december 2015 at 13:55

    Wauw, wat een mooi hoesje. Ik wil ook nog heel graag een zelfontworpen hoesje. Die van jou is heel tof geworden!

  2. Manon
    15 december 2015 at 20:40

    Wat een leuk hoesje !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 7 =