DOP Douche Crèmes

dop1

 

De wintertijd is normaal gesproken qua douche spullen echt m’n favoriet. Ik hou van geuren die naar kruiden en eten ruiken. Een paar weken geleden kwam m’n beste vriend uit Frankrijk terug en hij had me toch iets leuks meegenomen. Douche crèmes van DOP. Dit is voor zover ik weet niet te koop in Nederland, maar ik wilde het graag delen voor degene die misschien op vakantie gaan naar Frankrijk.
 
dopcolasnoep
 
De eerste douche crème van DOP die ik kreeg was een douche crème die naar cola snoepjes ruikt. O my gaaawdd! Deze ruikt precies naar de snoepjes waar ik zou gek op was als klein kind. Heerlijk zoet en het is echt een genot om er mee te douchen. Als m’n Frans correct is moet deze douche crème hydraterend, PH Neutraal en zonder parabenen zijn. Deze komt uit een collectie van 8 douche crèmes. Ze hebben er zelfs één die naar spekkies ruikt!
 
dopcitroencake
 
De volgende is echt m’n favoriet! Deze ruikt naar citroen cake. Echt goddelijk en ik durf hem dan ook niet zo vaak te gebruiken omdat ik bang ben dat hij op gaat. Ik kan begrijpen dat mensen zoiets hebben van.. What the…? Want eigenlijk is het best raar om heel de dag naar citroen cake te ruiken, maar de geur blijft niet heel lang hangen. Wat ik stiekem wel jammer vind! Ook deze komt uit dezelfde collectie als de eerste douche crème.
 
dop2
 
Dus mocht je in Frankrijk zijn deze zomer, neem vooral even een kijkje! Want deze DOP Douche Crèmes zijn to die for!
Special thanks to Delano voor het meenemen.

Zijn jullie al bekend met dit merk?

Share

About Kimberley

7 comments on “DOP Douche Crèmes

 1. Juliet
  29 april 2015 at 10:20

  Ze lijken me echt heerlijk!

 2. alexa
  29 april 2015 at 10:21

  ziet er goed uit jammer dat ze niet hier verkocht worden, lijkt me heerlijk!

  • Kimberley
   30 april 2015 at 09:39

   Jammer he! Maar wie weet als je een keer naar Frankrijk gaat haha

 3. Renate
  29 april 2015 at 16:07

  Ik hou van om naar snoepjes te ruiken. ik ben namelijk om op te eten. haha nee dat is een grapje.
  Maar de douchegel lijkt me heerlijk. Ik zou graag de hele lijn hebben. Ik denk en hoop dat ze naast deze varianten en de spekjes, nog veeeeel meer lekkere soorten hebben. Het wordt dan een groot snoepfeest onder de douche.

 4. Quinty
  29 april 2015 at 21:23

  Ik ken dit merk niet maar het ziet er eg leuk uit en die geuren zijn echt gaaf zeg die met cola snoepjes geur lijkt me echt lekker ruiken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =