Essie – Merino Cool

Op mijn Instagram hebben jullie hem misschien al eens voorbij zien komen. Dit prachtige Essie nagellakje wat ik laatste met 25% korting scoorde. Ik was opzoek naar een niet heel erg typisch herfst kleurtje. We kennen allemaal wel de rode en bordeaux kleuren, maar deze vond ik wel heel bijzonder!

merinocool1

Merino Cool is gewoon heel cool! In het flesje lijkt hij wat zachter qua kleur, maar het is een hele mooie taupe paarse kleur! Ik kan hem bijna niet omschrijven.

DSC_0352

Wat ik zo fijn vind aan Essie is dat de kwastjes zo breed zijn dat je in drie streepjes heel je nagel hebt bedekt. Natuurlijk is deze kwast het zelfde als al mijn andere lakjes. Even tussendoor, wisten jullie dat er nu een hele leuke challenge is op Instagram? de #10xEssie challenge! In het leven geroepen door Esther en Elise van Happilyeverafterx. Hier moet je 10x achter elkaar Essie dragen en dit plaats je dan telkens op Instagram. Super leuk!

DSC_0354

Zoals je ziet is hij in het flesje wat zachter qua kleur dan op de nagels. Op de nagels komt hij iets donkerder over. Maar hij is prachtig! Perfect voor de Herfst en Winter vind ik. Hij dekt trouwens prima in één laagje. Op deze foto draag ik wel twee laagjes.

merinocool3

Ik vind hem prachtig. Omdat ik er nog niet vaak van heb gehoord vind ik dit lakje echt underrated! Één laagje zorgt er wel voor dat hij niet zo snel chipt. Met twee laagjes vind ik dat het een stuk sneller gaat. Merino cool is te koop bij de Etos voor €9,99 en ik vind het zeker een aanrader!

Share

About Kimberley

6 comments on “Essie – Merino Cool

 1. mariëlle
  2 oktober 2015 at 06:47

  Echt een super mooi herfstkleurtje!

 2. Lonneke
  2 oktober 2015 at 07:24

  Ik ben het met je eens dit is echt een prachtige kleur van Essie!

 3. Lotje
  3 oktober 2015 at 20:28

  Wauw! Ik vind het echt een geweldige kleur! X

 4. Elise
  5 oktober 2015 at 15:31

  Heel toevallig heb ik laatst met dit lakje in mijn handen gestaan, maar toch ging ik voor een warme tint. Ik wilde dit kleurtje wel zeker onthouden en even opzoek gaan naar swatches. Nu ik hem bij jou zie, wil ik hem sowieso hebben! Het is inderdaad een aparte kleur en lastig te omschrijven, maar juist daarom zo mooi en uniek. Leuk je dat ons ook vermeld hebt hihi.

  • Kimberley
   5 oktober 2015 at 19:03

   Haha toevallig! Ja, iedereen moet toch van de challenge weten haha!

  • Kimberley
   16 oktober 2015 at 11:09

   Ja het was ok een hele leuke challenge om te doen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twaalf + twaalf =