Etos Colour Care Lipsticks

unnamed

Etos heeft weer 10 nieuwe lipsticks in hun assortiment. De Etos Colour Care Lipsticks. Deze lippenstift zorgt niet alleen voor een mooie kleur, maar ook voor goed verzorgde lippen. Een variatie van prachtige kleuren die helemaal passen bij alle trends van dit jaar. Van oranje tot hele mooie bruin tinten, je vind ze hier! En zit er zelfs een dupe in voor MAC Candy Yum Yum? Je leest het hier!

etos3

De twee beauty’s die ik opgestuurd kreeg is Peach on the Beach en Candy Crush. Jullie zien de hot pink zeker wel? Deze deed me gelijk denken aan Candy Yum Yum van MAC. Later in de review zal ik hem ook vergelijken. Van deze kleurtjes word ik wel vrolijk, want ze zijn zo lekker zomers. Dat mag wel na dit weekend met het slechte herfst weer haha!

etos2

Peach on the Beach is echt een koraal peachy kleur. Duh, dat zegt de naam ook! Niet een kleurtje die ik zelf zou kopen denk ik, maar voor de zomer lijkt hij me heel mooi! Naar deze was ik toen ik ze uitpakte gelijk het meest nieuwsgierig.

 

etos1

Candy Crush heeft wel een geinige naam. Ik ben het zelfs weer gaan spelen laatst… Ssssst hihi! Candy Crush is echt hot pink. Dus als je wil opvallen deze zomer is het zeker jouw kleurtje! Hij heeft ook een hele mooie blauwe ondertoon wat weer zorgt voor stralende witte tanden.

etos5

De swatches. Wat me gelijk opviel is dat de lipsticks vrij zacht zijn en inderdaad verzorgend aanvoelen, maar het is niet dat je met één laagje een helemaal dekkende kleur hebt. Maar misschien is dit op de lippen anders natuurlijk. Klein nadeel.. ze ruiken wel een beetje naar plastic!

etos4

Peach on the Beach is wat lichter dan in de tube. Het is een prachtig schattig kleurtje… alleen trekt hij onwijs in de lijntjes. Dit kan je natuurlijk oplossen door je lippen te scrubben. Ik voorkom dit een beetje door het echt in m’n lippen te deppen met m’n vinger. Dit heb ik ook op deze foto gedaan. Jammer dat hij in de lijntjes trekt, want de kleur is prachtig zomers!

candycrush

Candy Crush heeft dat een stukje minder. Die accepteert de velletjes gelukkig niet. Hij voelt lekker verzorgend aan en dekt goed! Mooie kleur vinden jullie ook niet? Tijd voor de test… lijkt hij op Candy Yum Yum?

dupe dupe3

 

Nouuuuu, de kleur lijkt er zeker op. Maar je ziet duidelijk dat Candy Crush iets minder dekkend is. Ook zijn de lippenstiften van Etos niet matte natuurlijk en daar staat Candy Yum Yum bekend om. Dus geen perfecte dupe, maar mocht je opzoek zijn naar een goedkope neon roze kleur dan heb je die bij deze gevonden!

In het Colour Care lippenstiften assortiment zitten 10 lippenstiften die te koop zijn voor €2,99 per stuk. De lippenstift die ik heel graag wil proberen is Juicy Gossip, dus zodra ik die heb weten te scoren zal ik die zeker reviewen. De lippenstiften voelen verzorgend aan en voor dit leuke prijsje raad ik ze zeker aan.

 

Deze producten heb ik opgestuurd gekregen ter review.

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Etos Colour Care Lipsticks

  1. Lonneke
    27 juli 2015 at 07:43

    Wat gaaf Candy Crush en is echt een dupe van MAC vind ik.

  2. Desiree
    28 juli 2015 at 15:41

    Wauw! Wat een prachtige foto’s!!! En die felle kleuren van de lipsticks! Heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twaalf + 18 =