Festival look met MUA

mua6

 

Het is prachtig weer buiten, nouja.. soms haha. Kortom, hoogtijd voor een festival look. En hoe moet je deze nou beter creëren dan met twee leuke nieuwe items van MUA. Make Up Academy zoals de lange naam is van dit merk is al enige tijd te koop in Nederland. Je kunt bij sommige Kruidvat’s een prachtig schap vinden vol leuke goodies. De producten die ik vandaag review en een look mee creëer is een mascara en bronzer!

mua3

mua2

 

MUA Lash BOOM Volume and Length

Deze mascara belooft dus een BOOM effect. Aangezien ik niet zo’n held ben in het aanbrengen van nepwimpers kan ik dit wel gebruiken tijdens een leuk feestje of festival. Deze mascara moet dus voor volumen zorgen en ook nog eens lengte. Alles in één dus! Het borsteltje is heel apart. Hij loopt van heel dun in een bol dik borsteltje. Deze heb ik nog niet eerder zo gezien! Het bolletje lijkt me wel handig om de buitenste wimpertjes mee te bereiken.

mua1

 

Is hij echt zo goed als ze zeggen? Echt BOOM is het niet, maar het is zeker geen slechte mascara! Hij separeert mijn wimpers heel mooi en zorgt zeker wel voor wat volume. Ik had wel graag gezien dat het m’n wimpers iets langer had gemaakt. Al met al… prima mascara, want hij blijft heel de dag netjes zitten.

mua8

 

MUA Mosaic Bronzer | Sunkissed Glow

Ik heb al een Mosaic Blush van MUA, maar de bronzer was nieuw voor me! Deze bronzer bevat roze kleuren, bruine kleuren maar ook hele lichte highlighter kleuren. Ik moet zeggen dat ik de kleuren wel apart vind voor een bronzer. Ik ben ze meer licht/oranje gewend.

mua4

 

Allemaal van elkaar geswatched! Natuurlijk krijg je dit nooit zo op je gezicht aangebracht, tenzij je een heel klein kwastje gebruikt haha!

mua5

 

Bij elkaar ziet het er dan zo uit. Hmm voor een bronzer vind ik het wel een hele aparte kleur. Ik zou deze meer als blush gebruiken vanwege de roze kleuren. Er zit wel een prachtige highlight in, dus voor die sunkissed glow zou hij zeker wel zorgen.

mua9

 

Hier heb ik de bronzer/blush aangebracht op m’n wangen. Voor mij is hij net te donker om echt als bronzer te gebruiken, maar als blush vind ik hem heel mooi! Hij geeft je inderdaad die sunkissed glow. Leuke producten dus! Ik ben ook heel benieuwd naar het nieuwe palette vol vrolijke kleuren.

De mascara kost €4,99 en de bronzer €3,99 en zijn te koop bij een aantal Kruidvat’s.

 

Deze producten heb ik ontvangen voor een review.
Share

About Kimberley

3 comments on “Festival look met MUA

 1. Mariëlle
  24 juli 2015 at 13:43

  Ik vind beide producten leuk, maar vooral het laatste product is zo mooi <3

 2. Petra
  24 juli 2015 at 21:12

  het ziet er heel goed uit, de bronzer vind ik echt heel erg mooi!

 3. sonja
  24 juli 2015 at 21:20

  Hele mooie look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =