Food Confessions Tag

Ik werd door Anne-Marie van Myhappykitchen getagd voor de Food Confessions Tag! Super leuk. Hierin vertel je 10 eetgeheimen. Ik vind hem nou al lastig, maar wel onwijs grappig. Nemen jullie even een kijkje naar de food confessies van Anne-Marie? Nieuwsgierig naar mijn geheimen? Lees dan verder!

1. Ik lust geen fruit. Wat? Je lust geen fruit!? Nee, van baby af aan spuug ik elk vezeltje uit. Het rare is dat het niet om de smaak gaat, maar meer om de structuur. Want bijvoorbeeld smoothies krijg ik makkelijk binnen, maar mochten er stukjes inzitten dan ga ik automatisch kokhalzen.. Raar he? Heel m’n slaapkamer hangt vol met ananassen, maar als eten? ho maar haha!

2. Ik eet bijna elke ochtend hetzelfde. Ik ben verslaafd aan havermout met soya chocolade melk en een lepel pindakaas. Daar kan je me letterlijk voor wakker maken!
 
bountypeanutoats4
 
3. Nu we het toch over pindakaas hebben.. er gaat geen dag voorbij dat ik geen pindakaas eet. Mijn favo snack is bijvoorbeeld rijstwafels met pindakaas, honing en kaneel.

4. Mijn specialiteit om te koken is toch wel pasta spinazie ala kim! Met spekkies en kruidenkaas. Heerlijk, maar helaas zo slecht.

5. Koken vind ik super leuk, maar die afwas? Kan ik daar niemand voor huren?

6. Als ik in Amerika had gewoond had ik binnen no-time 300 kilo gewogen. I love American food! Vooral die dingen die ze op van die fairs hebben, waar ze alles frituren. Gefrituurde oreo, boter, snickers.. jawel, ik zou het allemaal willen proberen.
 

http://www.countrycleaver.com/wp-content/uploads/2013/06/IMG_3247.jpg
http://www.countrycleaver.com/wp-content/uploads/2013/06/IMG_3247.jpg

 
7. Mijn favoriete smaak ijs is altijd iets met koek of cake smaak. Oma’s cake van Goemans is geweldig!

8. De combinatie zoet en zout vind ik geweldig. Mijn favoriete late night cheat snack is bijvoorbeeld pure chocolade met zeezout. Die caramel-zeezout van Tony’s is toch helemaal geweldig?

9. Pannenkoeken eet ik altijd met spek en poedersuiker!

10. Sinds ik op m’n eten let ( ja je zal het niet zeggen na al die antwoorden hierboven, maar het is echt zo) eet ik wel 5 dagen per week kip!

Bedankt voor het taggen Anne-Marie! Hierbij tag ik Elise en Esther van Happilyeverafterx! Wat zijn jullie food confessions?

Share

About Kimberley

You May Also Like

5 comments on “Food Confessions Tag

 1. Anne-Marie
  29 mei 2015 at 17:25

  Leuk gedaan Kimberley! Kom je de pasta a la kim nog een keer delen op My Happy Kitchen?

 2. Tamara
  31 mei 2015 at 15:24

  Leuke tag! Pasta met spinazie eet ik zelf ook graag, je kunt er ook zo goed nog mee varieren! Heerlijk!

 3. Mandy
  2 juni 2015 at 21:42

  Vijf dagen per week kip eten? Oehh, dat zou ik ook wel willen, kip is zo lekker! Grappig dat je geen fruit lust. Ik lust wel fruit, maar wat betreft ‘stukjes’ in smoothies etc heb ik hetzelfde. Bleh, drinken en eten moet wat dat betreft niet gecombineerd worden haha.

  Ik bezoek je blog voor het eerst en ik wilde even zeggen dat je een prachtige layout hebt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 10 =