FX Sliced Finger Tutorial

Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Vandaag heb ik voor jullie nog een video tutorial, namelijk een FX Sliced Finger Tutorial! Op Instagram ( kmrblee_beyoutiful) had ik een foto gepost van mijn sliced vinger en er werd gevraagd om en tutorial! Nou moest ik eens luisteren naar mijn volgers, dus ik dacht.. Ik ga het gewoon doen. Dus bijdeze!

Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn youtube kanaal en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs Kimberley

Share

About Kimberley

You May Also Like

3 comments on “FX Sliced Finger Tutorial

 1. Joyce
  27 oktober 2015 at 10:58

  heel erg gaaf gedaan! Het lijkt net echt!

 2. Manon
  27 oktober 2015 at 19:17

  Oh wat gaaf gedaan zeg, lijkt net echt!

 3. Anne-Marie
  28 oktober 2015 at 16:11

  Je bent hier echt heel goed in Kim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien − twee =