Gastblog Lonneke | Nailart Peach + Gold

Ik had een tijd geleden Kimberley een e-mail gestuurd met de vraag of zij het leuk zou vinden om eens in de zoveel tijd als gastblogger een artikel te maken met mooie make-up looks. Ik vroeg dit omdat ik Kimberley nu al een tijd volg en ik vind haar product foto’s en haar ooglooks altijd erg mooi en duidelijk. Kimberley reageerde heel enthousiast. En we hebben het zo afgesproken dat ik één keer per maand een nail art turtorial maak als gasblogger op haar blog.

Ik zal mij even voorstellen

Ik ben Lonneke, 31 jaar en moeder van een dochter van 2 jaar oud.

Ik blog op www.be-beautifully.blogspot.com.

Ik blog nu iets meer dan een jaar met heel veel plezier. Door het bloggen kan ik een stuk van mijn creativiteit kwijt en dat zie je vooral terug in de nail arts die ik wekelijks maak. Ook product foto’s en af en toe een look vind ik erg leuk om te doen. Op mijn blog vind je dus van alles. Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden, als je me blog nog niet kent een kijkje kwam nemen.

Vandaag mijn eerste nail art tutorial die ik maakte met behulp van tape, kijk je mee!

IMG_3986

 

IMG_3989

Wat heb je nodig/wat heb ik gebruikt:

 • Rimmel London – Peachella (perzik kleurig)
 • P.S. Nailpolish Primark (goud kleurig)
 • Rimmel London 60 Seconds Super Shine – Topcoat
 • Nail art tape

Eigen producten4

 

 1.  Ik heb hier twee dunnen laagjes gouden lak aan gebracht.
 2. Daarna breng je de nail art tape aan je kan zelf tuurlijk bepalen welke hoe de lijnen gaan lopen.
 3. Als de de tape er goed op zit lak ik het perzik kleurige lakje er overheen.
 4. Direct nadat ik de nagel met het perzik kleurige lakje heb gelakt, haal ik de nail art tape er vanaf. Ik doe dit vaak met behulp van een pincet. En zodra ik de tape heb weg gehaald is de nail art af. Als alles goed droog is breng ik nog een topcoat aan.

 

IMG_3835

 

Ik kan je Rimmel London Peachella echt aanraden en is mijn mijn favoriet. Pastel kleuren met gouden accenten vind ik zelf altijd erg mooi. Je kan natuurlijk ook zelf een kleuren combinatie en patroon kiezen.

Kimberley, dankjewel dat ik gastblogger mag zijn!

Wat vind jij van deze nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Share

About Kimberley

You May Also Like

One comment

 1. Lonneke
  12 juni 2015 at 07:48

  Wat leuk zeg om mijn nail art bij jouw te zien. Dankjewel dat we samen dit tot stand hebben gebracht een hele leuke samenwerking xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × een =