H&M Eyeshadows 2.0

Vorige week schreef ik nog een enthousiaste review over de H&M High Impact Eye Colours en vandaag heb ik voor jullie een H&M Eyeshadows 2.0 voor jullie. Want ik was zo enthousiast dat ik meer wilde! Ik ben naar de H&M gegaan en besloot er nog twee te kopen.
Nieuwsgierig? Lees dan verder! 

DSC_0156 DSC_0155

De kleuren die ik besloot mee te nemen waren Mesmerize me en Peach Life. Dit zijn allebei kleuren die redelijk out of the box zijn voor me, want ik draag nou eenmaal niet zo vaak donkere en roze kleuren. Maar ik wilde graag wat meer experimenteren!

DSC_0157 DSC_0158

Beide komen weer in de bekende verpakkingen. Ik blijf erbij dat ik de verpakkingen vrij cheap vind. Maar gelukkig maken de oogschaduwen heel veel goed. Misschien dat ik ze nog eens uit de verpakking sloop en in een Z-palette stop.

DSC_0163

Peach Life

Peach Life is een prachtige roze kleur met zilveren shimmers erin. Echt super peachy vind ik het niet, maar hij swatchte evengoed prachtig in de winkel. Nou blijf ik dit een moeilijke kleur vinden, want met rood roze kleuren lijk je al snel heel erg huilerig.

DSC_0160 gif

Mesmerize Me

Deze kleur lijkt in eerste instantie niet boeiend. Meh gewoon een zwart, tot dat je hem in het licht houdt! Halleloejaaaa! Dan zie je me toch een prachtige gouden groene gloed met onwijs veel shimmers. I love it. Perfect voor de kerst vind ik.

DSC_0166

Ook bij de swatches komen de shimmers in beide oogschaduwen mooi naar boven. De pigmentatie is geweldig! Ook de de substantie vn de oogschaduwen vind ik heel fijn. Niet te poederig en met een beetje extra fix+ breng je het heel mooi aan op de oogleden. Natuurlijk konden de ooglooks niet ontbreken.

DSC_0176

Een look met Peach life! Ik heb deze gecombineerd met de warme kleuren uit het Kat von D Shade + Light Eye Palette. De eyeliner is van Catrice.

DSC_0216

En dan Mesmerize me! Prachtig! Zie je trouwens een verschil in de foto’s? Voor deze heb ik voor de eerste keer mijn ring lamp gebruikt.
Ik ben heel benieuwd of de kwaliteit van foto’s nu voor uit gaat!

Beide oogschaduwen zijn te koop bij de H&M voor €5,99

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

4 comments on “H&M Eyeshadows 2.0

 1. Mariëlle
  4 november 2015 at 09:53

  Hooooo je ooglook foto’s <3 Daar hebben we het al over gehad hihi! Ik vind deze oogschaduws er écht goed uit zien, dat had ik niet verwacht!

 2. Joyce
  4 november 2015 at 10:50

  Wow, wat een prachtige kleuren! Ik vind Mezmerize Me echt heeeeul erg gaaf!

 3. Petra
  4 november 2015 at 16:53

  ze zien er beiden supermooi uit, en de fotos van de ooglook zijn beiden supermooi…

 4. Sara
  4 november 2015 at 21:33

  Waaaauw, die zwart/groen/gouden oogschaduw is echt prachtig! <3 Echt heel erg mooi. En mooi effect van de ringlamp. Ik zit ook nog altijd te denken om er een aan te schaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × vier =