H&M High Impact Eye Colour

eyeshadow2

Sinds een korte tijd heeft H&M een hele nieuwe beautylijn. Nou ben ik al een aantal keren voorbij gelopen zonder wat te kopen, omdat ik hier en daar reviews zag dat t niet helemaal top was. Toch besloot ik een paar oogschaduwen te swatchen en ik was blij verrast! Ik heb me moeten inhouden, maar er waren er twee die ik graag mee naar huis wilde nemen!

eyeshadow5

De H&M High Impact Eye Colour oogschaduw… zo dat is een hele mond vol! Ik heb gekozen voor twee kleurtjes die je niet standaard in elk palette zitten.

eyeshadow3 eyeshadow4

De kleuren waar ik voor heb gekozen zijn “Sharp as Mustard” en “Award Season”. Sowieso al een pluspunt voor de leuke namen, want ik vind dat ze precies goed de kleur omschrijven!

eyeshadow6

De oogschaduwen komen in een ronde gouden verpakking. Het eerste wat me opviel is dat de verpakking chique oogt, maar vrij cheap aanvoelt. Ik had wel iets minder plastics verwacht voor 6 euro de oogschaduw.

eyeshadow1

Award Season is een prachtige lila kleur met heel veel shimmer en Sharp as Mustard is een mosterd kleur die een beetje naar groen neigt( check volgende foto) met ook wat gouden shimmer. Award Season zie ik mezelf echt dragen met kerst door de glitters erin en Sharp as Mustard is een echte herfst kleur!

eyeshadow7 eyeshadow8

Even een close up! Hier lijkt Sharp as Mustard meer olijfgroen.. Anyway.. ze zijn prachtig! En nu is het tijd voor het gene wat me het meest verbaasde.. De swatches!

pigment pigment2 swatch

Halloooo shimmer en hallo pigmentatie! Helemaal als je het met Fix+ aanbrengt is dit helemaal geweldig! Dit soort oogschaduwen gebruik ik graag “nat” om ze nou net iets beter te laten shinen.

eye

Award Season is gorgeous en maakt het echt een rode loper look! De shimmer en het paars, wauw! Voor de rest heb ik het Too Faced Chocolate Bar Palette gebruikt.

eye2

Kijk hier is hij toch wat geler! I Love it! Brings out the green in my eyes. Ja hier kan je mooie herfst looks mee creëren.

Beide oogschaduwen zijn te koop bij H&M en kosten €5,99 per stuk.

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

7 comments on “H&M High Impact Eye Colour

 1. Renate
  23 oktober 2015 at 10:22

  Wauw wat een mooie looks heb je ermee gemaakt Kim :D. Ik vind de groen mosterd kleur het mooiste. Vooral met die strakke eye-liner staat het prachtig. Welke eye-liner gebruik je ?

  • Kimberley
   23 oktober 2015 at 18:46

   Ik gebruik nog steeds m’n oude vertrouwde catrice eyeliner! Dankjewel 😀

 2. Petra
  23 oktober 2015 at 15:19

  Ze zien er zeker heel mooi uit, al moet ik eerlijk zeggen dat ik ze best een beetje aan de prijzige kant vind voor H &M, maar de verpakking en het pigment ziet er toppie uit!

  • Kimberley
   23 oktober 2015 at 18:47

   Dat vond ik nou ook, maar het is toch een mooi product! haha

 3. Manon
  23 oktober 2015 at 16:29

  Deze kende ik nog niet, ik was niet zo tevreden over die grote paletten, maar wow wat een mooie kleuren zijn deze zeg !

  • Kimberley
   23 oktober 2015 at 18:48

   Dat soort dingen had ik ook gehoord, daarom was ik ze nooit gaan swatchen. Maar ik zag deze en dacht .. tja t proberen waard. En ze waren toch mooier dan ik dacht!

 4. Saraya
  23 oktober 2015 at 19:51

  Wauuw beide prachtige kleurtjes, mooie ooglooks ❤️
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 5 =