Hoe Hoe Hoe | Jeffree Star

Scheld je me nou uit? Nee dit is serieus de naam van deze liquid lipstick! Jeffree Star kwam deze kerst met een prachtige collectie uit. Het liefst kocht ik ze allemaal, maar met de kerst moet ik natuurlijk m’n geld een beetje opsparen voor cadeautjes voor de familie. De gene die ik echt wilde omdat ik niet echt een goede rood in m’n collectie heb is Hoe Hoe Hoe… Ja alleen voor de naam zou ik hem al kopen. Benieuwd naar deze Limited Edition Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star? Lees dan verder!

DSC_00101

De collectie bestond uit 5 kleuren Velours Liquid Lipsticks. Twee mooie roze tinten, een witte ( ja heel apart, maar die schijn je goed te kunnen mixen met andere kleurtjes), kerstboom groen en een glitter rood. De laatste heb ik dus kunnen bemachtigen. De verpakking is wit met rosé accenten.

DSC_0018

De huls van de liquid lipstick is zelf ook helemaal Limited Edition. De originele hulzen zijn altijd fel roze met wit geloof ik. Nou ik ben wel fan van rosé tinten, dus dit is helemaal in mijn straatje.

DSC_0024

Wat zegt Jeffree Star zelf over zijn Velour Liquid Lipstick? Our liquid lipstick goes on opaque, dries completely matte and stays on for hours! This product is 100% vegan & cruelty-free! (tips before use: exfoliate with lip scrub then apply to bare lips! avoid food with oil… and no making out, kisses are ok!)

Pluspunt vind ik wel dat het cruelty-free is. Daar kunnen grote merken zoals MAC nog wat van leren. Dat je je lippen moet scrubben voor gebruik van een liquid lipstick is volgens mij wel algemeen bekend. Wat er precies over deze lippenstift wordt gezegd qua kleur kan ik niet meer vinden omdat hij uitverkocht is helaas.

DSC_0030

De applicator van deze Velour Liquid Lipstick is erg fijn. De applicator heeft een kleine deukje zeg maar waardoor hij makkelijk met de vorm van je lippen mee gaat. Oog is hij vrij soepel en buigt dus mee zodat je bij alle randjes kan komen.

DSC_0072

De kleur is prachtig! Donker rood met een blauwe ondertoon en als je goed kijkt zie je grove roze/paarse glitters. Die glitters komen nog beter naar boven als je na het aanbrengen even met je vinger over je lippen dept.

DSC_0063

De kleur is perfect voor de kerstdagen. En stiekem gewoon voor altijd. Ik moet toegeven dat ik in het begin helemaal niet tevreden was. Ik deed hem op en vond hem erg waterig. En na een avondje weg was hij helemaal gaan bloeden. Mehhh! Na de volgende keer gebruiken heb ik hem eens goed geschud en jawel! De formule was een stuk dikker en bleef beter zitten!

Hij droogt volledig mat op maar geeft nog wel af. Dus een potje zoenen zou niet zo charmant zijn met deze kleur. Deze Velour Liquid Lipstick heb ik gekocht bij volumnious.nl voor €22,99. De volgende op m’n wishlist is Dominatrix!

Share

About Kimberley

You May Also Like

5 comments on “Hoe Hoe Hoe | Jeffree Star

 1. Marloes
  2 december 2015 at 07:26

  Wauw, heel mooi! Ik ben zo benieuwd naar de kleur!

 2. mariëlle
  2 december 2015 at 08:04

  Rood kan altijd, zeker met kerst hihi, een mooie kleur!

 3. Manon
  2 december 2015 at 14:26

  Wow die kleur is wel erg mooi!

 4. Lotje
  2 december 2015 at 23:25

  Hij is zo mooi met die glitters erin! <3

 5. Leonie - AllAboutLeonie
  7 december 2015 at 19:56

  Hoe Hoe Hoe is zó mooi, en wat heb je prachtige foto’s gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × vier =