Is it worth the hype? | 2

Het is weer tijd voor eens Is it worth the hype? Een product waar je mee wordt dood gegooid op youtube. Alle beautybloggers hebben hem wel. De Maybelline Age Rewind concealer! Of op z’n Duits de Anti-Age Effekt Der Löscher Auge. Deze concealer moet een Anti Aging effect hebben en zorgen voor een frisse uitstraling.

agerewind

Je hebt deze concealer in twee kleuren (in Duitsland dan). Light en Fair. Het grappige is dat de Fair een hoger nummer heeft dan light. In Amerika hebben ze veel meer varianten, zo’n 6 namelijk. Met nog een lichtere kleur dan fair! Hallo, waarom komt deze niet naar Nederland? M’n moeder had dus eerst de light versie voor me mee genomen uit Duitsland, maar die was voor mij iets te geel. Fair heeft een veel meer roze ondertoon en dat is meer geschikt als je zo’n lichte huid hebt als ik.

Deze concealer moet voor een fris effect zorgen, donkere wallen verdoezelen en puffiness ( dikke oogjes dus ) tegen moeten gaan.

agerewind2

Het makkelijke aan deze concealer is, is dat hij een sponge applicator heeft. Je zou deze dus kunnen aan brengen zonder kwastjes of een andere spons. Maar omdat er veel product in het het sponsje blijft zitten gebruik ik daarna altijd de miracle complexion sponge van Real Techniques om verder te blenden. Ik vind het wel een fijne manier om de concealer aan te brengen!

agerewind4

Om de concealer in het sponsje te krijgen moet je rode bovenkant draaien. Je hoort dan echt zo’n klik/ratel geluid. Als je éénmaal heb gedraaid doe je zo twee a drie keer met de concealer. Je hoeft dus niet elke keer te draaien als je hem gaat gebruiken.

DSC_0265

Fair zou naar mijn idee goed licht moeten zijn. Dat is hij ook wel, maar omdat ik huidskleur albino heb is het bij mij gewoon het zelfde haha!
Toch vind ik de tint wel mooi. Dus ik was heel benieuwd of hij ook een verfrissend effect zou hebben onder m’n ogen.

resultaat

Nou en dat heeft hij wel, al zeg ik het zelf! Ik heb nooit echt last van dikke ogen of zwarte wallen, maar het effect vind ik wel verfrissend.
Voordeel aan de concealer is dat ik het effect verfrissend vind. Hij blijft heel de dag goed zitten en gaat niet in de lijntjes zitten. Nadeel is dat hij best snel leeg gaat. Hij bevat 6,8 ml by the way. Ook is het sponsje misschien na lange tijd misschien niet zo hygiënisch meer.

De concealer is voor mij zeker worth the hype! Hij kost €9,95 en als je in Duitsland bent zou ik hem echt meenemen. Hij is helaas niet in Nederland te koop voor zover ik weet.

Hebben jullie deze al eens geprobeerd?

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

8 comments on “Is it worth the hype? | 2

 1. Anne-Marie
  22 september 2015 at 13:36

  Ik zie gewoon echt geen verschil?? Je bent op alle drie even mooi 🙂

  • Kimberley
   23 september 2015 at 13:17

   Laatste foto is toch echt iets frisser. Maar het zoals ik al in het artikel zei.. gelukkig heb ik niet zo’n last van donkere kringen 😀 Dankjewel! X

 2. Lizzy
  22 september 2015 at 13:52

  Ik heb deze jaren geleden gehad! Was destijds heel tevreden met het effect, het ziet er heel natuurlijk uit wanneer je de juiste kleur hebt. Natuurlijker dan de concealer die ik daarna bij Mac kocht…
  Alleen de applicator zelf vond ik onhandig. Hoewel het lekker zacht voelt om op te brengen, wordt het sponsje snel kliederig en het dopje wat erop zit, smerig. Hij is een keer opengegaan in mijn tas en toen zat er allemaal zand in, dus heb ik ‘m weggegooid haha

  • Kimberley
   23 september 2015 at 13:16

   Hahaha! Ja dat is jammer. Tot nu toe vind ik de spons applicator wel fijn. Misschien ga ik hem nog irritant vinden haha!

 3. Mariëlle
  22 september 2015 at 17:00

  Ik heb hem per ongeluk te donker gekocht, maar ik wil hem zeker nog lichter om hem net zo te gebruiken als jij!

  • Kimberley
   23 september 2015 at 13:15

   Ahh had je ook de light versie? Die is idd wat donker 🙁

 4. sonja
  22 september 2015 at 20:21

  Ziet er echt goed uit! Ga ook even keer bij dm hierna kijken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 11 =