Is it worth the hype? Duo Adhesive

DSC_02962

Je kent het wel, je gebruikt een wimperlijm die bij een verpakking wimpers kwam en je bent nog geen drie minuten op je werk en ja hoor je voelt het al. Je halve nep wimper hangt op je knie. Je vond het al zo gek dat al die klanten je zo gek aankeken. Dat moest veranderen en ik besloot te de meest gehypte wimperlijm ever te kopen. Namelijk de Duo Adhesive! Is it worth the hype?

DSC_0294

Na m’n werk snel de Douglas in om een wimperlijm te scoren en het meisje wist me al snel te overtuigen om de DUO wimperlijm te kopen. Hou zou namelijk eeeeecht goed zijn. Nou ik ben een sucker voor verkoop praatjes en besloot de witte/doorzichtige lijm mee te nemen. Kortom hij is wit als je hem aanbrengt maar als hij droogt wordt hij doorzichtig. Je hebt er ook één in een zwarte variant die dan zwart blijft.

Op de verpakking staat netjes hoe je je nepwimpers met deze lijm moet aanbrengen. Doen ze altijd zo lekker luchtig over want iedereen weet wel dat het soms een hel is om die dingen een beetje netjes op je ooglid te krijgen. Zit hij eindelijk mooi, knipper je twee keer met je ogen en hij zit vast geplakt aan je wenkbrauw. Je kent het wel! Beautylover irritatie numero uno!

DSC_0298

DSC_0300

In de verpakking zit wel zo’n 8 g wimperlijm. Nou daar kan je behooooorlijk wat wimpers mee opplakken. Je knijpt de wimperlijm eruit, zo op de rand van je wimpers. Heel makkelijk! Beter dan diegene met die stokjes die je altijd gratis bij je nep wimpers krijgt. Wat ik wel jammer vond is dat de mijne een beschadiging heeft waardoor de lijm er niet helemaal lekker uitkomt. Maar het werkt verder prima.

DSC_0302

Mocht je de verpakking al in de prullenbak hebben gemikt staat de gebruiksaanwijzing gewoon op de tube. Wel zo makkelijk. Nou aan de slag ging Kim. Ik deed wat lijm op de wimperrand en wachtte even tot hij wat droger zou zijn. Gelijk aanbrengen is namelijk geen succes omdat hij dan niet blijft plakken. Ik merkte gelijk dat als je te lang wacht hij niet meer goed plakt, dus wacht max 30 sec om hem op te plakken.

DSC_0303

Ik bracht de wimper in het midden aan en met een pincet duw ik dan we wimper uiteindes vast waar ze moeten. Ik word er nog bijna goed in. En wat me dan ook goed verbaasde is dat na een paar keer knippers en een flinke niesbui na het aanbrengen de wimper gewoon nog op de goede plek zat. En dat bleef hij ook de hele dag! Van 7 uur s’ochtends tot 7 uur s’avonds zonder los te laten.

In het begin zie je nog wat wit zitten van de lijm, maar na een paar minuutjes is dat verdwenen. Ik kan dus vol overtuiging zeggen dat het de hype best wel waard is. En echt duur is het gelukkig niet! Voor €5,99 heb je al een tube bij de Douglas.

DSC_0289

Jep ik ben er blij mee en dit wordt zeker mij go to wimper lijm nu ik wat vaker ooglooks voor jullie probeer te maken.

Zijn jullie al bekend met de DUO Adhesive wimperlijm? 

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

One comment

  1. daphne best (dxffie)
    9 november 2015 at 21:51

    goed om te weten want ik heb wel nepwimpers thuis liggen maar geen lijm ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =