Is it worth the hype?

Long time no blogpost! Ik ben er even een weekje tussenuit geweest. Helaas is de vakantie periode heel erg inspiratieloos, maar ik ga m’n best doen om weer wat vaker te schrijven. Een nieuwe rubriek leek me dus ook wel leuk! Is it worth the hype? Producten die super “gehyped” worden eens proberen en mijn eerlijke mening erover te schrijven.

Dus mijn vraag is aan jullie, wat zou ik moeten testen? Dit hoeft niet alleen beauty te zijn!

DSC_0079

Vandaag begin ik met het meest gehypte, maar ook aparte product van de laatste maanden. De Nivea Man Aftershave Balsem! Nou hoor ik jullie denken… que? Afterhave? Als jullie naar de tutorials van Nikkietutorials kijken weten jullie precies waarom ik deze test. Het schijnt namelijk een geweldige primer te zijn!

DSC_0082

De reden dat het een geweldige primer moet zijn is door het hoofd bestandsdeel glycerin, ook wel glycerine genoemd. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat dingen eraan hechten! Nou laat dat nou precies zijn wat een primer moet doen!

DSC_0083

Gek genoeg heeft hij nog wat andere pluspunten, want hij vermindert ook de roodheid en droogheid van je huid. Wat ik dan wel raar vind is dat hij niet voor een plakkerige huid moet zorgen. Oké het is niet alsof je met honing over je gezicht gaat, maar even plakken doet hij wel.. gelukkig is dit niet voor lang!

Wat ik merk is hoe beter je hem in je huid wrijft, hoe sticky-er hij dan wordt! Breng daarna een foundation aan en die blijft heel de dag netjes zitten. Oké bijna heel de dag, want in de zomer werkt mijn foundation niet echt mee. Maar dit product helpt zeker wel met de houdbaarheid van m’n make-up.

DSC_0085

Voor €7,49 krijg je dus gewoon 100 ml aan primer! Nou dat is een goede deal moet ik zeggen. Maar nu hoor ik jullie alweer denken: Ruik je dan niet naar een vent? Ja, dit ruikt wel mannelijk. Maar éénmaal al je make-up aangebracht ruik je daar niks meer van.

Klein nadeel vind ik de verpakking. Dit is namelijk van een soort glas/steen? En voelt dus vrij lomp en zwaar… Niet echt handig voor op reis dus!

DSC_0087

Is it worth the hype? Yes it is!

 

Zouden jullie dit gebruiken? Of hebben jullie er toch wat op tegen omdat dit een mannen product is?

 

Share

About Kimberley

6 comments on “Is it worth the hype?

 1. Lonneke
  24 augustus 2015 at 08:54

  Leuk dat je dit getest hebt en het ook echt werkt. Dan ga ik toch ook eens proberen.

 2. Saraya
  24 augustus 2015 at 12:25

  Klinkt goed! Ga ik ook eens uitproberen 🙂
  X

 3. sonja
  24 augustus 2015 at 13:35

  Twijfelde al een tijdje of ik deze wou proberen, maar deze ga ik binnenkort echt aanschaffen!

 4. chantal
  24 augustus 2015 at 16:48

  Handig! Snel maar eens zelf proberen 🙂 x Chantal
  http://www.commedescoco.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × drie =