Joker Inspired Halloween Tutorial

Jaaaa ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een video en ik hoop dan ook dat jullie hem graag gaan kijken. Vandaag heb ik mijn eerste echte halloween tutorial voor jullie. Omdat ik mega fan ben van the Joker, kon ik het niet laten om the Joker te creëren voor jullie. Niet al te moeilijk, maar wel heel leuk om te doen!  Dus bijdeze, mijn Joker Inspired Halloween tutorial!

DSC_0022

 

Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Let me know what you think en vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal <3

Dit is een collab met Cocoo and Curls en Shainy Zolanski van EVVI media, dus neem ook zeker een kijkje op hun kanaal.

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Joker Inspired Halloween Tutorial

  1. Manon
    24 oktober 2015 at 10:37

    Oh wauw wat heb je dit gaaf gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − zes =