Keune #truebeautyevent PLOG

Ik kreeg laatst zo’n leuk mailtje! Of ik naar het #truebeautyevent van Keune wilde in Soest. Ik zou daar een kijkje achter de schermen mogen nemen en daarna zelf in de kappersstoel mogen plaats nemen. Daar zeg ik geen nee tegen, want dat vind ik onwijs interessant! Vandaag neem ik jullie mee naar mijn aller eerste pers event!

DSC_0079

We kregen eerst een presentatie over Keune. Heel erg interessant, want om eerlijk te zijn wist ik nog niet heel veel van het bedrijf af. Een stukje geschiedenis van Keune is wel leuk. Keune is op 6 januari 1922 opgericht door Jan Keune. Jan Keune was de eerste in Europa die permanentvloeistoffen ontwikkelde. Keune is een echt familie bedrijf waar nu zo’n 3 generaties hebben gewerkt (en nog steeds werken) en zijn nu al bekend over heel de wereld.

Het mooie aan Keune is, is dat ze niet allemaal goedkope troep in hun producten stoppen om het betaalbaar te houden voor de consument. Nee, ze gebruiken het beste van het beste en het maakt ook niet uit wat het kost, maar voor ons blijft het wel betaalbaar!

DSC_0098

Na de presentatie mochten we de fabriek in. Het hoofdkantoor en de fabriek zitten op één plek. Zo kunnen ze alles wat ze creëren gelijk testen. Voor de we de fabriek in mochten mochten we wel dit geweldige fashionable pakkie aan haha!

DSC_0082 DSC_0087 DSC_0086 DSC_0091In de fabriek was genoeg te zien. Van Machines die 200 tubes per minuut vulde tot aan het maken van het haar verf. Wat ik persoonlijk het mooist vond is dat Keune verstandelijk gehandicapte een baan hebben gegeven. Je ziet vaak dat deze leuke mensen graag willen werken, maar gewoon niet aanbod komen door hun beperking. Keune geeft ze wel die kans en ze mogen dingen inpakken bijvoorbeeld. Ze doen geen machine werk. Persoonlijk vond ik dat heel mooi om te zien.

DSC_0099

Op naar de Salon. Daar kwam ik deze leuke Keune auto tegen.  Dit is de eerste Keune bedrijfswagen uit 1938.

DSC_0101

We werden onwijs goed verzorgd met lekkere broodjes, sushi, sapjes.. noem het maar op!

DSC_0108 DSC_0114

We mochten daarna zelf in de kappersstoel plaatsnemen. Ik had ervoor gekozen om m’n haar nog iets korter te laten knippen en er een balayage in te zetten. Maar het leek me ook wel leuk om iets van de rosé trend erin te verwerken. Dit deed de lieftallige Dame (sorry,ben haar naam vergeten) van Keune meteen. Dit is een spoeling, want permanent durfde ik niet. Daar heb ik nu wel spijt van.. maar aghhh dat kan altijd nog toch!

DSC_0109

Tijdens het verven konden we genieten van prachtige haar creaties. Onwijs inspirerend! Als ik het kon, zou ik het zo elke dag doen haha!

DSC_01011

En dan het resultaat. Van saai futloos haar naar een prachtige hollywood coop met een touch of pink erin! Ik ben er zo onwijs blij mee! Helaas is het roze nu al niet meer te zien, maar ik ben zeker van plan om het permanent te doen.

DSC_0115

Ik heb onwijs genoten van mijn eerste pers event! En ben de dame hier op de foto erg dankbaar haha.

DSC_0175

Ook de goodiebag is nog even leuk om te laten zien. We kregen een tasje mee die speciaal was samengesteld door die haarstylist die ons had geholpen. Ik kreeg volume shampoo mee, Shining polish, Volumizer spray en thinkening cream. Goed samengesteld, want ik heb nogal dun haar. Daarnaast kregen we nog een prachtige make up tas mee en wat boekjes met informatie.

Ik wil Keune en Mooi PR bijdeze onwijs bedanken en ik kan niet wachten om weer terug te komen!

Share

About Kimberley

You May Also Like

5 comments on “Keune #truebeautyevent PLOG

 1. mariëlle
  8 december 2015 at 10:38

  Wauw wat is je haar mooi geworden! Het lijkt me echt een leuk event!

 2. Elise
  8 december 2015 at 13:38

  Ah wat ontzettend leuk dat je daar aanwezig mocht zijn. Je haar is echt prachtig geworden!
  Liefs,

 3. Anne-Marie Otter
  8 december 2015 at 13:57

  Je haar ziet er echt prachtig uit. Leuk he, zo’n kijkje achter de schermen van een bedrijf. Leuk verslag heb je er van gemaakt.

 4. Manon
  8 december 2015 at 14:33

  Super leuk dat je dat bent geweest !

 5. Jamey
  8 december 2015 at 22:06

  Wat leuk dat je bent geweest! Ziet er uit als een top event!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + vier =