KIKO Unlimited Stylo Lipstick

kiko2

We zijn toch maar wat blij dat KIKO nu Nederland begint te veroveren. KIKO heeft namelijk prachtige producten en het is zeker even een kijkje waard. Moeders nam laatst een oogschaduw mee van KIKO die je hier kan bekijken, maar ook een prachtige lippenstift! Deze Unlimited Stylo lipstick is echt een perfect kleurtje!

kiko3

De kleur waar mam voor koos was 13 Cocoa. Gelukkig, mams is dus ook helemaal op de hoogte van de bruin tinten trend. Perfect voor het gure herfstachtige weer wat eraan zit komen. De huls zelf is niet super bijzonder, maar het grappige is dat je wel goed kan zien welke kleur je in handen hebt.

kiko4

Cocoa is echt een typisch “nudish” herfst kleurtje. Hij lijkt bruin, maar toch met een roze ondertoon. Mocht je dit helemaal niks vinden, dan heb je nog 13 andere kleuren om uit te kiezen.

kiko6

KIKO beweert dat dit een lippenstift is die 8 uur blijft zitten en dat hij niet afgeeft. Ook zou hij super cremig, smeuig en lekker aan moeten voelen op de lippen. Zo zo, dat zijn beloftes haha! Dat moeten we maar eens testen.

kiko7

De swatch. Als MAC Faux en Whirl een baby hadden zou dit hem zijn! Bruin, maar ook roze..  Die onderste swatch is trouwens van die ene KIKO oogschaduw. Als ik hem swatch op m’n arm voelt hij wel heel smeuig aan. Dus dat belooft wat goeds haha!

kiko8

En dan het gekke… zo smeuig als hij aanbrengt, zo mat en droogt hij op. Que!? Ja hij is super mat en dat zag ik echt even niet aankomen.
Ik vond het al zo gek dat deze lippenstift 8 uur zou blijven zitten en niet zou afgeven haha! Zodra hij opdroogt voel je dat wel… hij voelt droger aan dan de gemiddelde matte MAC lippenstift, maar oncomfortabel is het niet. Wel blijft hij een beetje plakken.

kiko9

En nou de houdbaarheid. 8 Uur red hij niet bij mij, want dan brokkelt hij een beetje af aan de binnenkant van m’n lippen. Voor het niet afgeven met hij al een tijdje op de lippen zitten. De kleur vind ik top! Zeker een kleur die ik vaak zou dragen.

Deze KIKO Unlimited Stylo lipstick is verkrijgbaar bij KIKO (duh) en kost €6,90.

Share

About Kimberley

You May Also Like

10 comments on “KIKO Unlimited Stylo Lipstick

 1. Amy - The Pink Perfectionist
  17 september 2015 at 08:50

  Wat een prachtige tint zeg! Ik had hem veel donkerder verwacht (zoals in de huls) maar het valt echt hartstikke mee. Heel mooi!

 2. Lonneke
  17 september 2015 at 08:52

  Wauwie deze kleur is echt heel mooi en heb inmiddels een zwak voor matt lipsticks 😉

 3. Joyce
  17 september 2015 at 10:57

  Wauw, hele mooie kleur! Ik heb veel van KIKO, maar stiekem loop ik deze lispticks toch vaak voorbij. Dit weekend maar even kijken, hihi.

 4. Elise
  17 september 2015 at 11:00

  wauw mooi kleurtje, hij staat je onwijs goed. Ik heb nog helemaal niks van KIKO, best beschamend hihi..

 5. Iep
  17 september 2015 at 15:33

  Wauw, wat een mooi kleurtje zeg!

 6. Lotje
  17 september 2015 at 18:49

  Wat een mooie kleur! Staat je heel mooi! X

 7. Mandy
  17 september 2015 at 20:35

  Zelf heb ik ook twee lipsticks uit deze lijn en ik vind ze kwalitatief echt geweldig! Het is wel waar dat ze gaan brokkelen aan de binnenkant, maar in principe blijven ze erg goed zitten! Mooie kleur heb jij!

 8. sonja
  17 september 2015 at 20:47

  Hele mooie lipstick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × vijf =