KIKO Miami Click Slick Eyeliners

clickeyeliner3
 
Tadaaaa, ik ben weer terug van weg geweest! Het weekje vakantie heeft me goed gedaan. Ik kan weer met volle moed bloggen. Laat ik maar beginnen met twee hele leuke eyeliners van KIKO. KIKO heeft laatst zijn deuren geopend op Amsterdam Centraal en toen oma zei dat ze wilde shoppen in Amsterdam wilde ik natuurlijk even een kijkje nemen bij deze nieuwe aanwinst voor het station. Helaas viel de standaard collectie een beetje tegen, maar tussen de limited edition collectie zag ik toch wel wat leuks liggen.
 
clickeyeliner2
 
Uit de Miami Beach Babe collectie nam ik twee van de zes varianten Miami Click Slick Eyeliners mee. Ik koos voor de kleuren Everglades Green en Aureus Tourquaise. Dit is een hele mooie metallic groen/blauw en een hele lichte blauwe kleur.
 
clickeyeliner4

clickeyeliner5
 
De eyeliners zijn clickable. Je moet dus op het uiteinden drukken om product uit het kwastje te krijgen. Vrij makkelijk, alleen ben ik bang dat er in de toekomst wat ontstoppingen kunnen ontstaan als de eyeliner droogt.
 
clickeyeliner6
 
De eyeliner kwast zelf is vrij dun en makkelijk om mee te werken. Ik had verwacht dat ik hier geen dunne liner mee kon zetten, maar dit gaat echt prima.
 
clickeyeliner7
 
Dat is even anders dan die standaard zwarte eyeliner he? Met de licht blauwe moet je even opletten, die kan vrij waterig zijn. Schud daarom goed voor je gaat klikken! Maar allebei de eyeliners drogen super snel op en blijven mooi zitten zonder te verwateren.
 
clickeyeliner8
 
Everglades Green is gewoon een zeemeermin in een eyeliner. Alsof ze Ariel’s staart hebben gebruikt, zo mooi! Hij is de ene keer groen en de andere keer blauw. I love it! Deze ga ik zeker vaak gebruiken. Dik pluspunt is dat hij goed dekkend aanbrengt en heel de dag mooi blijft zitten!
 
clickeyeliner9

 

Sorry voor de wat blurry foto, maar Aureus Tourquaise is echt een geweldige pop of color voor de zomer. Ook mooi in combinatie met een zwarte eyeliner. Deze dekt iets minder goed, maar met twee dunne laagjes is hij perfect! Ook deze blijft heel de dag mooi zitten. Ik ben echt super enthousiast!
 
clickeyeliner10
 
Het liefst koop ik alle kleuren, maar deze sprongen er voor mij toch echt wel uit! Dit worden echt favorieten deze zomer. Ik zou ook heel graag een ombre liner hier mee maken! De Miami Click Slick Eyeliners zijn te koop op Amsterdam Centraal, Amstelveen of Rotterdam Alexandrium… oh of gewoon op de site voor €6,90. Prima prijsje dus!

 

Welke vinden jullie het mooist ?

Share

About Kimberley

You May Also Like

6 comments on “KIKO Miami Click Slick Eyeliners

 1. sonja
  29 juni 2015 at 09:54

  Staat je echt heel mooi, echt lekker zomers 🙂

 2. lesley
  29 juni 2015 at 10:18

  De Aureus Tourquaise vind ik het mooist! Ik had hetzelfde hoor in de gewone collectie kon ik niet veel vinden maar die miami beach collectie is zeker leuk! Ik kocht laatst de lipstick hiervan.

 3. Chantal
  29 juni 2015 at 11:30

  Mooie kleurtjes! Zo fijn dat Kiko nu meer vestigingen hier in Nederland heeft, ben afgelopen week even die op A’dam CS in geweest, heerlijk 😉 x Chantal http://www.commedescoco.nl

 4. Mariëlle
  29 juni 2015 at 18:15

  NOOOO waarom heb ik deze niet gezien en gekocht !?!?! Ik vind die eerste kleur echt zo gaaf <3

 5. Saraya
  29 juni 2015 at 20:58

  Wauww mooie kleurtjes <3
  X

 6. Renate
  30 juni 2015 at 20:29

  Hele mooie kleuren. Zo’n klik systeem lijkt me heel interessant. Zelf zou ik nog een keer een donker groene of donker paarse eyeliner willen aanschaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 3 =