LA Splash Love Struck

Nog geen twee blogposts hier beneden reviewde ik de LA Splash Liquid Lipsticks in Goulish en Athena. En oh wat was ik enthousiast! Toen ik zag dat Beauty88 15% korting gaf ging mijn sprong mijn portemonnee spontaan op m’n schoot. Ik wilde meer! Ik heb mezelf ingehouden en er één besteld. Lovestruck is de nieuwe gelukkige voor mijn langzaam groeiende LA Splash collectie.

lovestruck4

lovestruck2

Lovestruck is uit de Smitten Lipstint Mousse lijn. Wat nou precies het verschil is tussen al die soorten merk ik echt niet. Voor mij zijn ze gewoon precies hetzelfde. Lovestruck is een hele mooie oudroze kleur die perfect is voor de herfst en me ook een beetje deed denken aan Dusty Rose van Anastasia Beverly Hills. Maar echt vergelijken kan ik niet omdat ik deze niet in mijn bezit heb.

lovegood1
Deze Liptint mousse heeft weer een handige applicator waardoor je de liquid lipstick makkelijk kan aanbrengen. Door de kleine buiging is hij makkelijk te gebruiken. Voor de rest is het gewoon een standaar applicator..

lovegood_swatch

Zo in de verpakking leek hij me wat lichter. Maar geswatcht is het echt een vrij donkere oud roze kleur. Beetje jammer, want daardoor lijkt hij dus iets minder op Dusty Rose denk ik.

lovestruck

Aangebracht op de lippen. Nou lijkt hij hier te glimmen, maar geloof me als ik zeg dat hij super mat opdroogt! Ook vind ik dat hij voor een vrij donkere kleur goed en egaal aanbrengt. De kleur valt me helemaal mee! Ik vind hem prachtig voor het koude herfst seizoen.

lovegood

Ja ik vind hem wel leuk! Het is weer eens wat anders in mijn collectie ( stiekem heb ik 3 lippenstiften die er een beetje weg van hebben, sssst.. niet doorvertellen). Het grote pluspunt is de houdbaarheid. Je hebt er bijna geen omkijken naar en blijft zo bijna heel de dag mooi zitten. Na een flinke porten voeder bij het avond eten heb ik alleen aan de binnenkant van m’n lippen wat vervaging. Dubbele lagen aanbrengen is dan niet echt een succes, hierdoor gaat het iets te snel brokkelen. Om hem s’avonds van m’n lippen af te schrapen heb ik een make up remover nodig op olie basis, of mijn vertrouwde kokos olie.

Deze LA Splash Love Struck is te koop bij Beauty88 voor €15,99

 

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

5 comments on “LA Splash Love Struck

 1. mariëlle
  16 oktober 2015 at 12:22

  Wat een gave kleur, staat je goed!

 2. Manon
  16 oktober 2015 at 14:30

  Wow wat een geweldige kleur is dit

 3. Petra
  16 oktober 2015 at 19:16

  Oh oh oh wat een mooierdje….super!

 4. Rani
  16 oktober 2015 at 19:37

  Wauw, wat mooi! Hij staat je echt heel goed!

 5. Tamara
  20 oktober 2015 at 11:19

  Wat een bijzondere kleur, hij staat je heel tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

veertien − 14 =