Last minute Halloween Inspiration

Mochten jullie me allemaal niet volgen op Instagram op Facebook en toch nog op zoek zijn naar Last minute Halloween Inspiration?
Ik heb er vandaag 8 voor jullie in de aanbieding. Makkelijk te maken en je steelt daarmee toch de show! Nemen jullie een kijkje?

 

1. Pop-art Wonder Woman

imhalloween1

Deze makkelijke tutorial maak je met alleen schmink! En dit zou je zelfs kunnen doen met alleen make up die je al in huis hebt. Je kan er nog een outfit bij aan trekken, maar alleen je gezicht zo schminken zorgt al voor een fascinerend effect. Mocht je geen schmink in huis hebben kan dit natuurkijk met : Zwarte eyeliner, rode lippenstift, wit oogpotlood ( NYX Jumbo pencil) en gouden oogschaduw

2. Real life Snapchatter

imhalloween9

Ook zo verslaafd aan snapchat en hun leuke effecten? Wat dacht je van deze simpele look? Ga naar een Halloween party als levende Snapchatter! Hou er wel rekening mee dat als je veel gaat drinken dit misschien niet heel goed blijft zitten haha!

 

3.Broken doll

halloween10

Creepy maar toch wel beschaafd. Deze look is nog best cute! Verf je gezicht voor een groot deel wit en ga dan los met je zwarte eyeliner en roze lippenstift! Deze is super makkelijk en onwijs leuk om te doen. Mocht je deze toch wat enger willen maken, voeg dan wat nep bloed toe aan de zijkant van je lippen en wat creepy lenzen!

4. De iets te letterlijke Cut Crease

imhalloween2

Iedereen kent het wel, de cut crease. Deze look is heel glamoureus.. maar met Halloween zou je dit heel letterlijk kunnen nemen. Met wat nepbloed, zwart en paarse oogschaduw maak je binnen no time een letterlijke cut crease!

5. Sliced finger

imhalloween6

Mocht je met Halloween je familie een lichte hartverzakking willen bezorgen, dan is deze tutorial wel wat voor jou! Ik maakte laatst voor mijn youtube kanaal een leuke Sliced Finger tutorial, die je hier kan zien!

6. 3D Spider

imhalloween8

Geen zin in een hele outfit, maar toch iets kleins en speciaals? Ga dan voor de 3D Spider! Ik moet toegeven dat deze niet heel makkelijk is, maar ik heb als voorbeeld van die 3D Spinnen tatoeages gebruikt. Ook deze look kan je gewoon creëren met een eyeliner en de oogschaduw palletten die je al in huis hebt.

7. Half Skull half human

imhalloween7

Op het internet staat het vol met deze tutorial, daarom heb ik hem zelf niet online gezet, maar hij is wel super stoer! De half skull, half human look. Hier heb je alleen zwarte schmink, witte schmink en zwarte oogschaduw voor nodig. Ook met deze moet je even oefenen, maar heel moeilijk is hij niet!

8. Joker

imhalloween3 imhalloween4 imhalloween5

Last but not least, mijn joker tutorial! Mocht je echt helemaal verkleed willen duik dan even je kleding kast in. Heb je iets in de combinatie met paars en groen dan zit je al heel snel goed. Willen jullie zien hoe ik deze look heb gecreëerd? Klik dan hier !

 

Dit waren dan al de looks die ik heb creëert! Mochten jullie er één na doen, tag me dan op Instagram ( kmbrlee_beyoutiful), want ik zou het suuuuper leuk vinden als jullie je creaties met mij delen. Happy Halloween!

Share

About Kimberley

You May Also Like

6 comments on “Last minute Halloween Inspiration

 1. Manon
  30 oktober 2015 at 14:21

  Wauw wat heb je dit gaaf gedaan! Talent hoor

 2. Melissa
  30 oktober 2015 at 14:55

  Wow, super gaaf gedaan!

 3. Stephanie Hartley
  30 oktober 2015 at 16:55

  These are incredible, and so versatile! Your makeup skills are amazing

  Steph – http://nourishmeclean.blogspot.com

 4. Anne-Marie
  30 oktober 2015 at 19:03

  Wauw, de ene is nog leuker dan de andere! Ga je zelf nog naar een Halloween feest en welke look gaat het dan worden?

  • Kimberley
   3 november 2015 at 19:52

   Ik moest helaas werken tot 8, dus voor mij zat er geen halloween in 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − 4 =