Look of the day | Purple and Bronze

eye

 

Hello, koos inspiratieloos hier! Ik heb zo geen inspiratie om leuke artikelen te schrijven, maar toen ik vanochtend deze look maakte dacht ik : Hee, deze is misschien wel leuk om te delen! Dus bijdeze mijn bronze and purple look! Dus bijdeze. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden.

lotd2

 

Wat ik voor deze look heb gebruikt is : 

 • Het Too Faced Original Chocolate bar palette
 • Het Sleek Vintage Romance Palette
 • Colourpop Cosmetics Birthday Girl

Van het Too Faced palette heb ik maar één kleur gebruikt als transitie kleur. Dit is een hele lichte warme bruine kleur. Daarna over naar het Sleek Palette. Daarvan gebruikte ik de eerste paarse kleur in de crease en een beetje in de buitenste V. De tweede kleur gebruik ik aan de buitenkant van het bewegende ooglid. Om de crease nog wat donkerder te maken gebruik ik de vierde blauw/paarse kleur en blend dit daarna goed uit.

Om de look af te maken gebruik ik op de rest van het bewegende ooglid de prachte Colourpop Cosmetics Birthday Girl. Voor de review kan je op de naam klikken.

Onder het oog maak ik het af met de eerste paarse kleur, een beetje van het donker blauwe/paars aan de buitenkant en voor een pop of sparkle nog een beetje van de Colourpop Cosmetics Birthday Girl richting de binnenkant van het oog.

purplebronze

 

Et Voila! Klaar is Kim. Nu ben ik helemaal vergeten een lipstick op te doen, maar mocht ik er één op doen zou ik voor een hele neutrale nude kleur gaan.

Wat vinden jullie van deze look of the day?

Share

About Kimberley

You May Also Like

5 comments on “Look of the day | Purple and Bronze

 1. mariëlle
  13 augustus 2015 at 12:38

  Echt een prachtige look!!

 2. Saraya
  13 augustus 2015 at 13:56

  Wauw mooie ooglook, de laatste tijd draag ik ook vaak paarse Oogschaduw 🙂
  X

 3. sonja
  15 augustus 2015 at 11:37

  Echt een super mooie look!

 4. Petra
  16 augustus 2015 at 19:36

  een prachtige look, hij heeft iets sereens en dat spreekt mij er erg in aan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 2 =