MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation

MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation 1

Het is weer die tijd van het jaar. De gure wind en kou zorgt er weer voor dat mijn huid niet meer weet wat hij wil. De ene dag is mijn huid vrij normaal en de andere dag is mijn huid net een woestijn. Ik merkte dat ik de Waterweight foundation van MAC erg fijn vond, maar omdat deze niet super dekte en ik veel gebruikte was hij binnen 2 maanden al op helaas. Ik zocht iets wat goed was voor mijn huid en langer mee ging. De dame bij de MAC counter rade mij de MAC Mineralize Moisture SPF15 foundation aan.

Wat zegt MAC over deze foundation: Een combinatie van poeders creëert een optisch vervagend effect dat onvolmaaktheden en fijne lijntjes virtueel vermindert zodat de huid er egaler uitziet. De lichtreflecterende, naturel satijnen finish geeft de huid een gelijkmatige en frisse aanblik, alsof ze van binnenuit straalt. De perfecte finishing touch is de SPF 15 die bescherming biedt tegen de zon. Bevat ons 77-Mineralen Complex, Shea Boter en Vitamine E. Stijlvolle, nieuwe verpakking.

MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation 2

De kleur waar ik voor ging is dezelfde kleur als bij mijn Waterweight foundation. Één van de lichtste kleuren die je kan vinden is NW 13. NW staat voor neutraal warm die gek genoeg geschikt is voor koelere kleuren huidjes met een roze ondertoon. Je zou toch verwachten dat het meer voor een gele ondertoon zou zijn he.

MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation 3

De foundation komt inderdaad in een prachtig stijlvolle verpakking die is gemaakt van glas. Altijd fijn als je kan zien wat ongeveer de kleur is van je foundation. In het flesje zit 30ML foundation.

MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation 5

Er zit geen dop op de foundation, maar je klikt het tuutje zeg maar op slot. Je kan hem daardoor makkelijk meenemen zonder je bang hoeft te zijn dat heel je tas onder de foundation zit. Het is een beetje het zelfde als bij de Fix+ flacon.

Met één druk op de “knop” heb je een kleine hoeveelheid foundation. Wat ik fijn vind is dat je makkelijk je hoeveelheid foundation kan bepalen. Bij veel foundations heb je namelijk bij één druk net teveel.

thepower-of-make-up

De foundation voelt goed vocht inbrengend. Hij is niet plakkerig en ik hoef alleen maar poeder aan te brengen op de probleem zones (onder mijn ogen bijvoorbeeld). De kleur is voor mij echt perfect. Hij heeft me een gezonde frisse uitstraling. Hij maakt de beloftes helemaal waar. Ik kan deze foundation voor de droge tot normale huid zeker aanraden.

De MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation is te koop bij de MAC stores, counters en online voor €34,50. Niet echt budget, maar ik merk een goede foundation voor de sneeuwwitte huidjes onder ons moeilijk te krijgen zijn.

Wat is jullie favoriete foundation?

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation

  1. Mariska
    11 februari 2016 at 16:18

    Hij ziet er heel goed uit! Ik heb geen favoriete foundation eigenlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + dertien =