Make up Geek pt 3

Waarschuwing, als je éénmaal een product van make up geek heb gekocht ben je verslaafd. Dit is inmiddels mijn 3e make up geek artikel en vast niet mijn laatste! Vandaag review ik voor jullie een foiled eyeshadow en een contourpowder.

DSC_0157

Het is nu een soort van missie om mijn Z palette vol te krijgen en het liefst alleen met Make up Geek. Toen ik op beautybay wat van Lit Cosmetics wilde bestellen kon ik het niet laten om dit mee te bestellen!

DSC_0158

Ik ging voor de foiled eyeshadow in de kleur High Wire en voor de contourpowder in de kleur Break up.

DSC_0159 DSC_0163

De kleur break up is een koele taupe kleur die perfect moet zijn voor de porselein huiden. Nou ben ik zo wit als sneeuw, dus ik vertrouwde er geheel op dat Make up Geek gelijkt heeft. Waar ik enig sinds van schrok is hoe gepigmenteerd deze contourpowder is. Ik ben de blush Taupe van NYX gewend en die is helemaal niet zo gepigmenteerd haha. Verder vind ik de kleur cool genoeg en niet assig.

DSC_0250

Hier heb ik onder mijn jukbeenderen de poeder gebruikt. Je hoeft maar een heeeeeeel klein beetje aan te brengen op je brush anders wordt de contour al snel te hard. Het is even wennen, maar ik vind het effect heel mooi!

DSC_0161 DSC_0165

De foiled eyeshadows van Make up geek zijn allereerst onwijs gepigmenteerd, maar ook super metallic! Dit zijn de beste oogschaduwen die ik tot nu toe heb geprobeerd. Highwire  is mijn vijfde foiled eyeshadow en ik kan ze aan iedereen aanraden. Dit is echt een hele leuke kleur. Een combinatie van zilver en lila ofzo. In elk licht is hij weer een beetje anders. Ook deze stelt me niet teleur.

DSC_0208

Dit zou een perfecte kleur zijn voor bijvoorbeeld een gala of een chique diner? Ik hou ervan!

DSC_0166

Trouwens, de contourpowder gebruik ik nu ook regelmatig als oogschaduw! Hij is heel mooi daarvoor. De Make up Geek goodies heb ik gekocht voor beide 10 euro per stuk op beautybay.com

Wat hebben jullie van Make up Geek?

Share

About Kimberley

You May Also Like

One comment

  1. Mariska
    24 april 2016 at 08:17

    Aah ze zijn allebei zo mooi! Ik wilde gisteren 2 makeup geek contour pans bestellen, maar op Beautybay waren de medium kleuren uitverkocht :'( die oogschaduw, prachtig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + zes =