Make up Geek part 2


DSC_01972

Make up Geek part 2

Sinds ik een maand geleden mijn eerste Make up Geek oogschaduwen had gekocht was ik gelijk hooked! Wat een pigmentatie en de kleuren die zijn zo bijzonder! Ik moest er meer hebben! Vandaar mijn Make up Geek Part. 2 vandaag!

DSC_0201

Ik besloot voor vijf kleurtjes uit de “basis” lijn te gaan. Je hebt namelijk drie lijnen van Make up Geek. De Foiled, Duochrome en normaal. Ik ging voor 3 matte kleuren en twee shimmer kleurtjes.

DSC_0202

De kleuren waar ik voor heb gekozen zijn: Peach Smoothie (Moest even proberen waar de hype voor is) – Sensuous – Cherry Cola – Cupcake – Roulette. Tijd voor de swatches!

DSC_0207 DSC_0216

Beginnend met de meest gehypte van het stel. Peach Smoothie! Dit moet de meest prachtige transitiekleur zijn voor de wat lichtere tot medium huidjes. Het is een creamy peach kleur en super goed gepigmenteerd. Nu ik hem heb gebruik ik hem eigenlijk elke dag! Hij past namelijk overal bij. Deze hype is dus zeker goed gekeurd.

DSC_0209 DSC_0217

De volgende matte kleur die ik kocht is Cherry Cola. Ik twijfelde tussen Bitten en deze Cherry Cola. Deze neigde iets meer naar bruin. Het doet me echt denken aan Cherry Cola haha! De pigmentatie is prima en het blenden is ook super makkelijk.

DSC_0205 DSC_0213

De laatste matte kleur die ik kocht is Cupcake. Een hele mooie oude roze kleur. Dus ga je voor een soft look dan is deze mooi voor in de crease. Ik merk wel dat ik hem er iets minder vaak bij pak, maar dat moet ik wel gaan doen, want hij is heel mooi en goed gepigmenteerd.

DSC_0208DSC_0212

De shimmer kleur waar ik voor ging is Sensuous. Dit is een hele mooie Mauve kleur. Een beetje paars met een warme ondertoon. Hij is niet intens paars, maar wel heel mooi om een subtiele smokey eye mee te maken. Ook hierbij is de pigmentatie prima!

DSC_0204 DSC_0211

Roulette is zeker de ster van de show! De pigmentatie is waanzinnig, de kleur is waanzinnig.. eigenlijk alles! Dit is een hele mooie rosΓ© gouden kleur. Ik merk dat ik heel erg neig naar dit soort warme kleuren! Ik hou ervan!

DSC_0220

Dit is dan mijn collectie tot nu toe! Zoals je ziet ben ik erg fan van de warme kleurtjes haha! Dit zullen zeker niet mijn laatste Make up Geek oogschaduwen zijn! (Het Z Palette komt trouwens bij Boozyshop.nl vandaan)

DSC_0267

Bij deze look heb ik gebruik gemaakt van : Peach Smoothie, Cupcake, Cherry Cola en Roulette

DSC_0218

Deze 5 oogschaduwen koste zo’n 6 euro per stuk en zijn te koop op Beautybay.com

Hebben jullie al kennis gemaakt met Make up Geek? Zo ja, wat zijn jullie favoriete kleurtjes?

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Make up Geek part 2

  1. Mariska
    9 maart 2016 at 12:57

    Ze zijn allemaal zo mooi! Echt πŸ˜€ ik zou alles wel van dat merk willen, haha. De look is echt prachtig!

  2. Jamey
    9 maart 2016 at 16:25

    wauw wat een prachtige kleuren! en je look is ook echt heel mooi meis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × twee =