Make up Geek

Hoi allemaal! Ik ben weer terug van weg geweest. Dat heb ik in mijn vorige artikel van drie weken geleden ook gezegd, maar toen besloot ik over te stappen van provider en weg was mijn site voor een tijdje! Hij had wel wat sneller online kunnen komen, maar ik was met mijn hoofd bij het afstuderen. En nu kan ik vol trots vertellen dat ik ben geslaagd! Nooit meer naar school haha. Maar laten we beginnen aan het gene waar jullie voor komen. Mijn eerste Make up Geek eyeshadows!

mug8

Twee weken geleden besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en toch de meest gehypte oogschaduwen ever te bestellen. Ik begon er nooit aan, want ik wilde ze allemaal. En per stuk zijn ze best cheap… tot je ze allemaal wil dus. Ik had mezelf een budget gegeven van 50 euro en daar ging ik natuurlijk al overheen haha! Ik koost voor 3 foiled eyeshadows, 3 duochrome en één uit de normale collectie oogschaduwen.

mug7 mug6

Waar ik stiekem het meest naar uitkeek waren de duurste van de collectie. De foiled eyeshadows van Make up Geek. Deze zouden onwijs metallic moeten zijn en daar hou ik wel van. Per stuk kosten deze zo’n 10 euro.
Ik koos voor de bekende Flame Thrower, een intens oranje koperen kleur. Grand stand, deze is wel een beetje rosΓ© kleurig maar een stuk subtieler dan Flame Thrower. En als laatste In The Spotlight, dit is een hele mooie licht roze kleur. De swatches staan aan het einde van het artikel.

mug5 mug4

Dan de oogschaduwen die geloof ik nog niet onwijs lang uit zijn. De duochrome eyeshadows! Deze zijn zo mooi, het lijkt echt alsof ze telkens een andere kleur zijn. Mijn oog viel op Ritzy, Phantom en Mai Tai. Ritzy is een hele mooie groen olijf kleur met een rood bruine ondertoon (ligt eraan hoe je je swatch houdt haha). Phanom is de ene keer lila en de andere keer een soort neon paars/blauw. En als laatste Mai Tai die een hele mooie peach kleur is met fel roze erin. Heel gaaf! Deze zijn zo’n 6 euro per stuk.

mug3 mug2

En dan de laatste die uit de normale collectie komt. Cosmopolitan *oeps spelfoutje hierboven*. Cosmopolitan is alles behalve normaal. Dit is echt een combinatie tussen de duochrome en foiled eyeshadow. Hij is peach roze met een beetje goud. Hij is prachtig en als je hem gebruikt met Fix+ is hij gewoon prachtig metallic. Ook deze zijn 6 euro per stuk

swatches_mug

De swatches! Wauw wauw wauw! Ik begrijp de hype helemaal. De duochrome lijken een beetje weg te vallen door het bizarre pigment van de foiled eyeshadows. Maar deze zijn ook zeker prachtig. In combinatie met een beetje Fix+ springen ze er echt uit!

eyelook

Bij deze look heb ik gebruik gemaakt van Phantom. Over het bewegend ooglid en inner corner.

DSC_0109

Bij deze look heb ik gebruik gemaakt van Ritzy.. Wauw!

DSC_0103

En dan de laatste look. Voor deze gebruikte in de prachtige Flame Thrower.

mug1

Ik ben zo enthousiast over deze Make up Geek oogschaduwen dat ik er nog 5 heb besteld! Zodra deze binnen komen zal ik ze gelijk reviewen. Ik bestel ze trouwens via Beautybay.com. Want dan heb je over de 20 euro geen verzendkosten en ook geen invoerkosten. Bonus! De pan van deze oogschaduwen zijn magnetisch en je kan ze makkelijk in een Z palette bewaren.

Wat vinden jullie van deze oogschaduwen van Make up Geek?

Share

About Kimberley

3 comments on “Make up Geek

  1. Mariska
    10 februari 2016 at 21:35

    Wat maak je mooie looks en mooie foto’s! En deze eyeshadows zijn geweldig, ik ga ze ook binnenkort bestellen πŸ˜€

  2. Renate
    13 februari 2016 at 18:33

    Wauw Kim. Wat kan je toch prachtige ooglooks maken. Staat echt super mooi. Ik snap dat je verliefd op dit merk bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =