,

Maybelline Fit Me Foundation

DSC_0272

Al tijden gebruik ik de L’Oreal True Match Foundation, maar die begint me een beetje te vervelen. Soms heb je dat, dat je gewoon toe bent aan iets nieuws. Ook deze Maybelline Fit Me Foundation vond ik in Duitsland en daar kostte hij me maar zo’n 8,50! Daar kon ik hem niet voor laten liggen en nam ik hem mee om te testen. Is hij beter dan m’n oude vertrouwde L’Oreal True Match foundation?

DSC_0271

Als albino ( haha geintje) moet ik natuurlijk voor de lichtste kleur gaan. Dit is 105 Natural Ivory voor mij. Wat me wel opviel is dat hij vrij gelig is, maar soms valt dat op de huid nog wel mee. Daarom wilde ik hem toch graag hebben.

DSC_0274

De foundation heeft een heel makkelijk pompje. Één keer pompen en je hebt genoeg foundation om je hele gezicht mee te bedekken. Nou is het tijd voor de “swatches”.

DSC_0275 DSC_0276

Dat bovenste dotje is dus iets minder één pompje. Bij het uitwrijven zie ik wel dat hij vrij gelig is. Maar nogmaals, dat kan op je gezicht weer heel anders zijn. Ik gok dat hij wel iets te donker is, maar ik kan dat met lichte concealer goed maken.

DSC_0277

Zonder foundation

DSC_0279

Met foundation

Hij is inderdaad iets wat gelig, maar ik vind dat hij nog vrij goed matcht met mijn nek. Op m’n voorhoofd zie je wel dat hij iets te donker is.
De dekking is medium. Je kan hem zelf opbouwen mocht je ergens meer dekking nodig hebben. Wat ik fijn vind aan deze foundation is dat het er niet uit zien alsof je een kilo make up op hebt. Ook droogt hij niet mat op, maar is lichtelijk dewy zoals ze het noemen. Dit vind ik wel mooi!

Yes, ik ben tevreden met deze foundation, al had hij iets lichter mogen zijn.

Hebben jullie deze foundation al eens geprobeerd?

Share

About Kimberley

One comment

  1. Saraya
    24 september 2015 at 20:50

    Mooi resultaat!
    Klinkt als een fijne foundation 🙂
    X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × een =