Mega Colourpop Haul! + Winactie

Hoi allemaal!

Ik heb laatst een grote bestelling geplaatst bij Colourpop. Dit merk is niet in Nederland te krijgen, maar dit heeft iemand voor me mee kunnen nemen vanuit Amerika. Ik laat zien wat ik heb gekocht incl swatches en een Instagram winactie!

 

DSC_0401

 

Wat moet je doen voor de winactie? 

 1. Ga naar mijn Instagram account
 2. Volg me op Instagram
 3. Repost de winactie foto met de #beyoutifulgiveaway
 4. Voor extra kansen abonneer je op mijn YouTube kanaal!

Heel veel succes!

 

Mochten jullie de video niet kunnen zien, klik dan hier!

 

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Mega Colourpop Haul! + Winactie

 1. Mariska
  17 april 2016 at 09:48

  Oh ja Colourpop! Ik ben echt fan. Heb m’n 2e lading onderweg en ga snel een derde bestellen, dus ik laat de winactie voor degenen die minder/niks hebben. Maar het zijn echt praaaaaaaaachtige producten!

 2. Renate
  17 april 2016 at 19:57

  super mooie producten. Je bent weer lekker los gegaan :D. De aubergine eyeliner vind ik echt heel erg mooi. Jammer dat je die niet verloot. De andere twee zijn voor mij iets te gewaagd ;). Trouwens nog gefeliciteerd met je 2000 volgers. Echt supergaaf!
  Liefs, Renate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een + 17 =