Mijn favoriete ontbijtje

bountypeanutoats2
 
Ik ben zo’n iemand die elke dag gewoon het zelfde ontbijt kan eten. Omdat ontbijten eigenlijk de belangrijkste maaltijd van de dag is, maak hier een waar tropisch feestje van! Ik kan ook de avond ervoor al uitkijken naar dit lekkere ontbijtje! Vandaag vertel ik jullie m’n recept.

 
bountypeanutoats3
 
Wat heb je nodig?

– Havermout ong. een halve cup (ik gebruik hele fijne havermout)
– Amandel chocomelk ong. 200 ml
– Kleine eetlepel pindakaas
– 2 Eetlepels geraspte cocos (van de ekoplaza is heel lekker!)
– 1 eetlepel lijnzaad

Voeg de Amandelmelk plus havermout in een bakje en zet deze zo’n 2 min in de magnetron. Voeg daarna de pindakaas toe. Als je goed roert zal deze versmelten met je havermout. Daarna kan je je lijnzaad en cocos toevoegen. Lijnzaad is gewoon een extra, ik vind dit namelijk een fijne structuur geven aan de havermout.
Tadaaaa, en je hebt een heerlijk vullend tropisch ontbijtje!
 
bountypeanutoats4
 
Ik hou ervan! Maar ik vind ook alles met pindakaas lekker. De amandel chocomelk vind ik zeker een aanrader en ik kan daarom ook niet meer een ontbijtje eten zonder deze topper!

Wat is jullie favoriete ontbijt?

Share

About Kimberley

7 comments on “Mijn favoriete ontbijtje

 1. Lonneke
  31 maart 2015 at 08:35

  ziet er wel lekker uit zeg! ik neem ‘s morgens altijd een smoothie met o.a. havermout.

 2. Fabienne
  31 maart 2015 at 08:46

  Toevallig heb ik alles hiervan in huis dus ik ga het zo zeker maken!

 3. Deisy
  31 maart 2015 at 15:53

  Dat ziet er nog eens heerlijk uit zeg, lijkt mij een goed begin van de dag haha 😉 Ik begin mijn dag meestal met een groene smoothie, maar jij zet mij toch aan het denken nu (ook omdat ik de meeste ingrediënten wel heb haha). X

 4. Renate
  31 maart 2015 at 15:59

  Wat een bijzonder ontbijt. Nog nooit van gehoord. Lijkt me wel heel lekker. Mijn favoriete ontbijt is vanille yoghurt met cruslie en fruit. het liefst iets van kiwi of blauwe bessen. Maar meestal heb ik dat niet in huis, dan wordt het al snel een boterham met ei.

 5. Kim | KimterStege.nl
  31 maart 2015 at 20:22

  YUM-MY! Dat ziet erg goed uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − een =