Mini Kat von D Haul

Mijn lieve collega Cecil ging naar Dubai en nam voor mij mee… twee prachtige producten die op mijn wishlist stonden van Kat von D! Ik wilde nog een Everlasting Liquid Lipstick en een Metal Crush Eyeshadow en die wist zij te  bemachtigen.

DSC_0059

DSC_0058

Kat von D Metal Crush Eyeshadow – Thunderstruck

Het eerste product wat op mijn Kat von D wishlist stond was deze Metal Crush Eyeshadow. Ik heb er heel veel goede dingen over gelezen en dat moet ik dan ook zelf kunnen beamen. Ik koos voor de populairste kleur, Thunderstruck!

DSC_0064

In eerste instantie lijkt het een saaie kleur, maar wacht maar tot je de swatches ziet! De verpakking is trouwens weer erg gaaf. De initialen van Kat von D zijn weer duidelijk aanwezig. Ik hou er wel van.

DSC_0066 DSC_0072

Thunderstruck is een hele mooie witte kleur maar met een heel speciaal effect, die je niet zo makkelijk op de foto krijgt. De metallic finish is heel speciaal! Dit zie je zo op de swatches. Want wat je hier misschien niet ziet is dat deze  Metal Crush Eyeshadow zowel cool is als warm? Hoe dan? Nou bekijk het volgende gifje maar!

temporary_003

Thunderstruck heeft namelijk een parelmoer metallic finish. De ene keer is hij goud/rosé en de andere keer ijzig wit!
Wauw dit is echt een pareltje als zeg ik het zelf. De structuur is trouwens ook super fijn. Het voelt aan als boter. Stiekem zou ik hierdoor nog meer kleuren willen hebben.

DSC_0089

Waar ik hem nu eigenlijk elke dag voor gebruik sinds ik hem heb is als highlight in de ooghoeken. Ik hou van het effect wat het geeft. Ik heb geen highlighter die zo intens is als deze.

DSC_0075

DSC_0056

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick – Requiem

Het volgende product wat op mijn wishlist stond was Requiem. Ik heb Bow ‘n Arrow al en deze draag ik elke week wel één of twee dagen. NikkieTutorials droeg een combinatie van deze en zo begon mijn liefde voor deze te groeien. Ik moest en zou deze toevoegen aan mijn collectie!

DSC_0079

Ook hiervan is de verpakking super mooi. Sowieso de mooiste liquid lipstick verpakking uit mijn collectie!

DSC_0081

De applicator is klein, maar fijn. Ik breng heel gemakkelijk de lippenstift aan op de lippen en kan overal goed bij. Het schuine deel maakt het makkelijk om overal bij te komen.

DSC_0084

De kleur is elke keer anders. Het is een hele lichte koele roze kleur. Hij droogt volledig mat op, maar droogt de lippen niet uit.

DSC_0101

Requiem vervaagt ook op een mooie manier. Sowieso blijft hij zo’n 4 tot 5 uur mooi zitten. Daarna slijt hij weg aan de binnenkant, maar niet op een hele nare manier. Ik ben er heel erg blij mee!

Kat von D is niet in Nederland te koop helaas. Je kan het eventueel wel bestellen via Sephora.com. De Everlasting Liquid Lipstick is rond de 20 euro en de Metal Crush Eyeshadow 21 euro.

Voor full face foto’s kunnen jullie me volgen op Instagram. Bij de 2K doe ik een give-away!
Wat staat er op jullie Kat von D Wishlist?

Share

About Kimberley

3 comments on “Mini Kat von D Haul

 1. Renate
  23 maart 2016 at 09:12

  Kim!, wat kan jij toveren met make-up. Echt heel gaaf om te zien.

 2. Mariska
  23 maart 2016 at 10:06

  Wauw, allebei echt super mooi en het staat je geweldig! <3

 3. Manon
  23 maart 2016 at 13:31

  Ik vind de lipkleur je echt ontzettend mooi staan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + veertien =