MOAM voor HEMA | PLOG

Het feest kon niet op, want ik mocht naar het MOAM voor HEMA event! Sinds vorig jaar komt Hema rond de kerstdagen uit met een hele leuke collectie gemaakt door jonge mode ontwerpers die net zijn afgestudeerd. Hema geeft ze daarmee een opzetje naar een prachtige carrière. Ik mocht hier bij aanwezig en heb voor jullie een PLOG. Ik kwam natuurlijk ook voor de rookworsten trui, al had ik van te voren al gedacht dat ik die niet mee naar huis ging krijgen… Maar dat zou me een worst zijn ;-P

moam2

Helemaal nerveus stond ik voor de deur te wachten. Dit was toch wel een heel groot event en ik was daar in m’n eentje. Bij binnenkomst mocht je even op de foto voor een gigantische rookworst afbeelding en daarna mocht je genieten van een mini broodje rookworst en een lekker glas Gluhwein.

moam3

Ondertussen stroomde er wat BN-ers naar binnen. Toch altijd wel leuk om te zien! En daarna was het wachten geblazen. Ik kwam Sharon van Style Chameleon tegen waar ik ooit een winactie won. Super leuk om weer even te zien. Mental note, geen hakken meer aandoen als je er niet aan gewend bent, want na dik een uur staan wachten op de show voelde ik het wel hoor.

Ik had een nogal strategische plek uitgekozen.. Zo dicht mogelijk bij de worsten truien, want die stond echt op m’n wishlist.

moam5

De muziek begon en er dwarrelde duizenden sneeuwvlokjes naar beneden. Één voor één kwamen alle modellen in hun prachtige outfits naar beneden van de roltrappen.

moam6

moam7

Een kleine greep uit de outfits. De oranje/koperen trui vind ik ook wel leuk!

moam8

Daarna kwamen de ontwerpers naar beneden en gaven een korte speech. Zien ze er niet prachtig uit allemaal!?

moam9 moam4

Even daarna was het shoppen geblazen. En geloof me, voor de truien was het rennen!

moam11

En jawel! Ik wist er één te scoren. Ik ben er helemaal blij mee. The “worst” sweater ever haha! Hij kwam heel leuk verpakt in een grotere versie van de echte rookworsten verpakking. Met een hele leuke omschrijving op de achterkant.

moam10

Leuk feitje! De dame van GTST hier die werd geïnterviewd door RTL Boulevard had hier mijn trui aan! Ze kwamen naar me toe of ze alsjeblieft mijn trui mochten lenen voor hun nieuws item. Natuurlijk mocht dat, maar ik hield hem wel in de gaten haha!

image1

Al met al vond ik het een super leuk event. Geslaagd ging ik naar huis met een leuke goodie bag, met oa een echte rookworst, een matte lipbalm en Jip & Janneke champagne. Mochten jullie nog wat willen scoren moeten jullie snel zijn. De MOAM collectie ligt sinds gisteren ( 8 December) in de winkel. De rookworst trui is overigens helaas uitverkocht.

 

Share

About Kimberley

11 comments on “MOAM voor HEMA | PLOG

 1. Marloes
  9 december 2015 at 07:17

  Wat super leuk zeg dat je erbij was! De trui met de rookworst blijft tof!

 2. Anne-Marie
  9 december 2015 at 07:18

  Wat een leuk event. Die trui is geweldig!

 3. Lonneke
  9 december 2015 at 10:24

  Wat leuk dat je hierbij aanwezig was zeg!

 4. Manon
  9 december 2015 at 14:06

  Leuk dat je erbij was en wow je ogen zijn mooi!

 5. Saraya
  9 december 2015 at 22:48

  Wat en geweldige trui, leuk event 🙂
  X

 6. Leonie - AllAboutLeonie
  10 december 2015 at 15:13

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Leuk ook dat je die trui hebt weten te scoren, de rest van de collectie ziet er ook veelbelovend uit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie + negentien =