NARS Audacious Lipstick | Anita

Vele bloggers hoorde ik al over de Rolls Royce onder de lippenstiften: De Nars Audacious lippenstiften. Maar hallo, 30 euro voor een lippenstift? Ben je gek? En toch zag ik mezelf dit pareltje met trillende handen afrekenen bij de kassa van Sephora. Ja, zo’n muts ben ik, want ik vind het heel eng om veel geld uit te geven haha! Benieuwd naar deze o zo dure lippenstift? Kijk dan verder!
 
nars4

 

Mogen we even een minuutje stil zijn voor de prachtig strakke verpakking van deze Nars Audacious lippenstiften. Niet perse super bijzonder, maar wat jullie niet zien is dat hij werkt met een magneet. Als je hem net niet goed plaatst draait hij ook uit zichzelf goed.
 
nars5
 
De kleur waar ik voor ging heet Anita. Tja, die naam is mij een beetje te Haags… maar het gaat tenslotte om de kleur haha. Eerst wilde ik voor een wat lichtere kleur gaan, gelukkig heb ik deze even op m’n lippen geswatcht, want dat had me toch een miskoop geweest haha!
 
nars6

nars7
 
My precious! Hoe mooi is deze kleur!? Het is echt een prachtige lichte oud roze kleur. My lips but much better.
Hij is een fractie donkerder dan je op deze foto’s ziet. Wat ik ook altijd heel gaaf vind is dat het logo in de lippenstift is gedrukt.
 
nars9
 
De swatch. Geloven jullie me als ik zeg dat dit echt 1 laagje is. De lippenstift is super gepigmenteerd en dit is wel iets waar deze lippenstiften om bekend staan. Waar de Nars Audacious lippenstiften nog meer om bekend staan is het creamy gevoel en dat hij voor verzorgde lippen zorgt.
 
nars2

nars
 
Zoals je ziet is het echt een “My lips but better” kleur. En hij voelt onwijs creamy en verzorgend aan. Je hebt maar 1 laag nodig, waardoor hij wat mooier blijft zitten.
 
nars3
 
Ik ben verliefd! Ik snap helemaal waar de hype vandaan komt. Hij blijft zo’n drie uur zitten met glans en daarna nog zo’n 2 a 3 uur mooi. Na een flinke maaltijd moet je hem even bijwerken. Kortom : Totaal zo’n 5 a 6 uur.
 
nars8
 
Deze prachtige lippenstiften zijn verkrijgbaar in 40 kleuren en kosten €30 euro per stuk. Maar ik vind het het helemaal waard en zou er zo nog één kopen… als ik nog eens bij Sephora kom haha!

Share

About Kimberley

You May Also Like

13 comments on “NARS Audacious Lipstick | Anita

 1. Esmée
  27 mei 2015 at 08:00

  Wauw, ik ben ook gek van dit soort kleurtjes. Staat je heel mooi!

 2. Lonneke
  27 mei 2015 at 09:16

  Ik ben verliefd op deze kleur wat mooi! En staat natuurlijk ook goed bij jouw.

 3. Anne-Marie
  27 mei 2015 at 11:49

  Die naam hahaha! Maar wel een hele mooie kleur, al zou ik er zelf geen 30 euro voor over hebben!

  • Kimberley
   27 mei 2015 at 12:36

   Begrijp ik ook wel hoor! Maar dankzij een leuk zakcentje wilde ik het gewoon doen! (heel erg bedankt!) Soms moet je jezelf verwennen. Haha en die naam.. past wel bij een Haagse he 😛

 4. Wat een mooie kleur! Staat je heel goed 🙂 Jammer dat we NARS niet in Nederland hebben…

 5. Mariëlle
  27 mei 2015 at 14:27

  My god, ik snap wel dat je er weg van bent; hij is echt mooi!!

 6. Bianca
  27 mei 2015 at 14:45

  Dit is echt een prachtige kleur zeg, wauw!

 7. Lena
  27 mei 2015 at 15:58

  Ik sta ook altijd te bibberen aan de kassa als ik weet dat ik veel geld ga uitgeven :p Het was het in ieder geval waard, het is echt een prachtige kleur! De kleur staat goed bij je!
  x, Lena

 8. Elise
  27 mei 2015 at 17:11

  Sinds een weekje vind ik het niet meer zo erg om dertig euro uit te geven aan lipsticks, opeens is er een knop omgeslagen. Oh wauw, ik ben nog niet bekend met Nars, maar dat gaat zeker binnenkort gebeuren. Wat is het een pareltje. Ik ga meteen alle swatches opzoeken van alle lipsticks, hoewel deze zeker op mijn wishlist zal belanden. Hij staat je heel mooi en zacht.

 9. Mieke
  27 mei 2015 at 17:52

  Wauw wat een prachtige kleur! Haha die naam inderdaad, achja het gaat om de kleur, en hij staat je prachtig! 30 euro is wel even een aankoop, maar ik denk dat hij het wel zeker waard is!

 10. Renate
  27 mei 2015 at 22:41

  Hele mooi kleur kim. Staat je prachtig. Daarin ben je absoluut geen anita haha 😉

 11. Saraya
  28 mei 2015 at 18:03

  Oo wat een prachtige verpakking & de lipstick is zo mooi 🙂
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =