, , , ,

New in : Wet ‘n Wild palette !

Donderdag was ik in Rotterdam. Daar heb je een shop in box. Een shop in box is een winkeltje waar verschillende webshops een aantal producten verkopen. In Rotterdam heb je bijvoorbeeld een klein gedeelte van Boozyshop.nl en Alicejo.com. Als ik in Rotterdam ben moet ik altijd even kijken.
Bij het gedeelte van Boozyshop zag ik dit leuke palette. Kleurtjes die ik normaal niet zo snel zou combineren. Dus ik vond het wel een leuke uitdaging. In de oogschaduws staat waar je welke kleur moet gebruiken. Dit kan je opvolgen, maar je kan natuurlijk ook je eigen ding er mee doen. Ik zou zelf niet zo snel een roze kleur op m’n “browbone” doen. Daar ga ik namelijk altijd voor een witte/creme highlighter 
De pigmentatie is goed ! De bruine vind ik misschien net iets te donker bij dit palette. Maar daar moet je dan mee leren omgaan. Bij de bruine kleur moet je ook opletten op fall out.
De foto is genomen met flits. Er zitten geen matte kleuren in, alleen maar shimmer.

Dit is de uiteindelijke ooglook. Leuk palette voor erbij.. En de combinatie vind ik verassend leuk!
Sorry voor de wat slechtere foto’s. Maar foto’s nemen van een ooglook is nog bizar lastig.. dus ik moet nog even oefenen haha!
Dit palletje kostte €5,99 en is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl of bij de shop in box in Rotterdam
Wat vinden jullie van dit pallet ? 
 • 0

  Overall Score

 • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Kimberley

You May Also Like

4 comments on “New in : Wet ‘n Wild palette !

 1. Svenja Slootweg
  6 april 2014 at 07:44

  Prachtig palette met hele mooie pigmentatie. En wat een mooie look heb je gemaakt, echt super!

  Liefs,
  Svenja
  http://www.lovinglifeiseasy.blogspot.nl

 2. JoecheiWatZijnWeBlij
  18 april 2014 at 14:18

  Je look is erg leuk geworden! 🙂 Waar zit die shop ergens?

  Stéphanie // aphelium.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − vijf =