No Faux Pas | MAC

Als jullie graag op Instagram zitten zullen jullie het waarschijnlijk niet gemist hebben. Manon van Inspiiredbylife had een prachtige winactie waar je de MAC lippenstift No Faux Pas kon winnen. Jawel, de lippenstift uit de Philip Treacy collectie. Drie keer raden wie deze mooie lippenstift won…. Ja, ik! Wat een bofbips ben ik ook. Vandaag laat ik jullie weten wat ik van deze beauty vind. Oeps, daar verklapte ik al wat!
 
nofauxpas2
 
Het doosje zat er niet meer omheen, maar aaghh, die zien er toch hetzelfde uit. Ik won dus de mooie lippenstift uit de Philip Treacy collectie. Welke collectie hoor ik jullie zeggen? Neem hier maar een kijkje!
 
nofauxpas3

nofauxpas4
 
No Faux Pas is een prachtige matte lippenstift. Dit houdt in dat hij niet glimt. Het is een hele mooie donkere roze kleur. Hij doet me een beetje denken aan Girl About Town, maar die is denk ik net iets paarser/fuchsia. Helaas heb ik deze niet om te vergelijken.
 
nofauxpas5
 
Woow, wat een lekker fel kleurtje! Hij is super goed gepigmenteerd en heeft inderdaad een matte finish. Can’t wait to put this on my lips dacht ik na het swatchen.
 
nofauxpas6
 
De kleur is prachtig! Het is een matte finish, dus let op dat je je lippen goed verzorgd voor het aanbrengen.Op de foto is de kleur wel iets feller dan in het echt, dit komt door de belichting. Op m’n Instagram zie je foto’s waar de kleur net iets anders over komt. De houdbaarheid is overigens super, want hij laat een behoorlijke stain achter. Je zou daarom denken na 10 uur dat er niks is veranderd. Maar de lippenstift blijft zo’n 5 á 6 uur mooi zitten.
 
nofauxpas7
 
Ik ben helemaal happy! Thanks Manon! De lippenstift kost €19,00 en is misschien nog wel verkrijgbaar bij de MAC Counters, maar dat durf ik niet te beloven.

Liefs Kimberley

Share

About Kimberley

You May Also Like

9 comments on “No Faux Pas | MAC

 1. mariëlle
  26 mei 2015 at 06:44

  Oh wauw, deze heb ik nog niet vaak gezien, maar hij is echt gaaf!!

 2. Lonneke
  26 mei 2015 at 07:33

  deze kleur staat je echt heel mooi!

 3. alexa
  26 mei 2015 at 15:59

  wat een prachtige kleur is dit en hij staat je ook echt fantastisch!

 4. Lotje
  26 mei 2015 at 16:30

  Echt een prachtige kleur! Staat je goed! <3

 5. Manon
  26 mei 2015 at 17:12

  Staat je toppie moppie !

 6. Zalig om eens die andere FAUX te zien i.p.v. die Kylie Jenner madness! Wat een zalige kleur is dit jong! Staat je geweldig!

 7. Saraya
  26 mei 2015 at 21:59

  Oo Wauww prachtige kleur, staat je erg mooi!
  X

 8. Wat een bijzondere kleur, erg mooi! Bij mij past het denk ik niet zo, maar bij jou staat het prachtig. Misschien moet ik me ook eens een keer wagen aan zo’n soort kleurtje.

 9. Renate
  27 mei 2015 at 22:36

  Onwijs leuk dat je hebt gewonnen. Het is echt een eyecatcher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × twee =