NYX FACE AWARDS ENTRY

Terug van weg geweest! Ik ben de afgelopen twee weken druk bezig geweest met een challenge voor mezelf. Ik zag op Instagram namelijk dat NYX Cosmetics Nederland de NYX Face Awards ging houden. Meteen dacht: JAAAAA, maar een stemmetje in me zei… daar ben jij echt nog niet goed genoeg voor hoor! Nou ben ik ondertussen bevriend geraakt met heel wat lieve instagrammers die super goed zijn en die mij echt moed inpraatte. Al met al besloot ik toch mee te doen en is dit mijn look geworden!

Ik ben gegaan voor een pop art tutorial, maar niet een alledaagse pop art.. nee met glitter! Heel veel glitter! Ik hoop dat jullie hem heel leuk vinden, want mocht NYX het leuk genoeg vinden, dan is de kans aanwezig dat ik door ga naar de volgende ronde en bij de top 20 kom. De hoofdprijs denk ik maar niet aan, want dat is vrijwel onmogelijk haha, maar de top 20 zou al een prestatie zijn!

Bedankt voor jullie geduld lieve volgers en ik hoop dat jullie me blijven volgen <3

Liefs,

Kimberley

DSC_0313

Werkt de video niet? Klik dan hier!

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

4 comments on “NYX FACE AWARDS ENTRY

  1. Mariska
    12 mei 2016 at 08:15

    Wow, dat heb je echt super gaaf gedaan! Ben echt onder de indruk 😀

  2. Mandy
    13 mei 2016 at 13:55

    Waauw wat een ontzettend gave look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × vijf =