OPI Soft Shades Pastels

DSC_0246

OPI Soft Shades Pastels

Het is weer een beetje Lente aan het worden, en daar springen de meeste bedrijven goed op in. Onder andere OPI! Zij komen namelijk met de Soft Shades Pastels collectie uit. Een collectie met zes prachtige pastel tinten. Pastel tinten blijven een hit en dat vind ik ook van deze collectie. Mijn hart maakte ook een beetje een vreugde sprongetje toen ik de hele collectie toegestuurd kreeg! Benieuwd naar de collectie? Lees dan verder!

 

DSC_0241

De Soft Shades Pastels collectie bestaat uit:

 • It’s in the cloud
 • It’s a boy
 • Stop i’m blushing!
 • This cost me a mint
 • I am what I Amethyst
 • One chic chick

Zes hele mooie zachte tinten die zorgen voor een classy frisse look!

itsinthecloud itsinthecloud2

It’s in the cloud

Een mooie off white kleur. Hij neigt een beetje naar een hele lichte grijs wit. Deze dekt in twee laagjes. Maar voor het super volle effect kan je ook drie dunne laagjes aanbrengen

boy boy2

Its a boy!

Perfect voor een baby shower! Deze mooie licht blauwe kleur dekt in twee laagjes en is echt prachtig!

blushing blushing2

Stop i’m blushing!

En mocht je nou een babyshower hebben waar het geslacht een meisje is dan is deze helemaal perfect. Deze poeder roze kleur die zelfs een beetje naar een zalmkleurtje neigt is één van mijn favorieten! Hij dekt dan ook in twee dunne laagjes

mint DSC_0271

This cost me a mint

Ook niet meer weg te denken uit voorjaar collecties zijn de mooie mint kleurtjes. Ik heb thuis wel 30 mint varianten, want hé, a girl can’t have enough mint! Deze dekt ook in twee laagjes

amethyst amethyst2

I am what I Amethyst

Dan mijn tweede favoriet! Deze blauw violet kleur is een echte eye catcher! Ik ben helemaal verliefd op dit kleurtje!
Ook deze mooie pastel kleurt dekt in twee laagjes.

chicchickchicchick2

One Chic Chick

Last but not least! Deze mooie gele pastel kleur. Geel is altijd een enge kleur op de nagels, maar deze is simpelweg perfect! Deze dekt in 3 laagjes

DSC_0278

Dan nog even over het aanbrengen van de lakjes! De kwast is prima. Niet te dik en niet te dun. In 3 stroken heb je eigenlijk wel heel je nagel bedekt met nagellak. Ook over de houdbaarheid van deze lakjes ben ik zeer te spreken. Met mijn zwakke nagels blijven deze lakjes* gewoon 3 dagen zitten zonder te chippen. En dan heb ik nog niet eens de officiële base en topcoat van OPI gebruikt! Ook brengt de nagellak niet streperig aan!

*Ik heb Stop i’m blushing en I am what I Amethyst allebei 3 dagen opgehad, de andere heb ik nog niet getest in duurzaamheid.

DSC_0285

DDS33 - SoftShades - Pastels - minis

Ik vind deze collectie zeker een aanrader. De lakjes zijn los in de full size versie van 15 ML te koop voor €14,95 en mocht je niet zoveel geld willen uitgeven voor heel de collectie kan je ook de mini set Soft Shades Pastels kopen met daarin: I’ts in the cloud, This cost me a mint, It’s a boy en Stop i’m blushing! voor €22,95. De OPI Soft Shades Pastels zijn verkrijgbaar vanaf 11 April 2016.

Wat vinden jullie van de OPI Soft Shades Pastels collectie? Welke kleur zouden jullie kopen?

 

Dit product heb ik ontvangen om te reviewen, maar beïnvloed mijn mening niet

 

Share

About Kimberley

3 comments on “OPI Soft Shades Pastels

 1. All About Bertina
  19 maart 2016 at 06:51

  Prachtige kleurtjes, vooral Stop i’m blushing! vind ik erg mooi.

 2. Desiree
  19 maart 2016 at 09:41

  Waaaauw! Deze kleurtjes wil ik ook! Lekker zomers, maar niet te heftig. Ik houd ervan!

 3. Mariska
  19 maart 2016 at 09:53

  Ik vind deze kleurtjes zo mooi, lekker zacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negentien + 18 =