Sleek Matte Me | Petal

petal6

 

Bij de V&D in Dordrecht verkopen ze Sleek! Ik heb altijd al een beetje zitten loeren naar de Matte Me lip creams van Sleek, maar was altijd te lui om ze te bestellen. Toen ik bij toeval in Dordrecht was besloot ik de kleur Petal mee te nemen en voor jullie te testen! Past helemaal bij de liquid lipstick hype toch?

petal5

 

Petal is een mooie oudroze kleur. Hij is wel wat aan de lichte kant, maar hij swatchte bij de V&D wel heel mooi! Je hebt trouwens nog veel meer Matte lipcreams van Sleek, dus als dit niet jouw kleur is, is er vast nog wel iets anders te vinden.

petal4

 

De applicator vind ik persoonlijk niks! Bij de onderlip is het prima, maar bij de bovenlip vind ik het was lastig. Waarom? Hij buigt namelijk helemaal niet mee en is helemaal recht. Ik vind het daarom vrij lastig om m’n lippen mooi in te kleuren.

petal3

 

De Matte Me is super gepigmenteerd en brengt eerst glimmend aan. Als je dan even wacht zal hij matte opdrogen.  De kleur is mooi! Ik hou wel van die oud roze kleuren.

petal2

Op de lippen voelt hij gelukkig niet heel droog aan, want je met veel matte lippenstiften wel hebt. Wat ik ook wel mee vind vallen is hoe hij de lijntjes en velletjes accentueert. Maar ik moet toegeven dat ik niet hele droge lippen heb nu. De houdbaarheid is goed, maar ik merk wel dat als je aan het drinken of eten bent de lip cream in het midden gaat brokkelen. Bij werken is dan ook lastig omdat je eerst de lipcream helemaal van je lippen moet halen, anders krijg je een vies effect.  Al met al blijft hij zo’n 4 uur mooi zitten.

petal1

 

 

De Matte Me van Sleek kost €6,49 en is te koop bij enkele V&D’s en in meerdere webshops.

Share

About Kimberley

You May Also Like

7 comments on “Sleek Matte Me | Petal

 1. Mariëlle
  2 juli 2015 at 07:21

  Ik vind hem super mooi en ook goed staan bij jou, jammer van dat brokkelen!

 2. Renate
  2 juli 2015 at 07:36

  Wat een mooie kleur. Staat je erg goed. Ik zie trouwens niks van je ontstoken oog of bad hair day. Je bent prachtig haha.

 3. Marjolein
  2 juli 2015 at 15:18

  Ziet er goed uit, lief kleurtje! En als je niks had gezegd van die bad hairday en het ontstoken oog, had ik het niet gezien haha.

  • Kimberley
   3 juli 2015 at 21:39

   Ja het is onder m’n oog hoor haha:P Beetje rood enzo.. Maar dankjewel 😀 X

 4. Lesley
  2 juli 2015 at 17:32

  Ik vind het nog steeds een mooi product en wil het ook zo graag een keer proberen. Deze kleur staat je erg mooi en er is inderdaad niks te zien van een ontstoken oog of bad hairday hoor je bent prachtig!

 5. Saraya
  2 juli 2015 at 20:47

  Oo mooi kleurtje, staat je prachtig 🙂
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + vijftien =