Summer Wishlist

De laatste tijd heb ik weinig inspiratie voor m’n blog. Ik zit in een.. laten we het maar een zomerdipje noemen. En nu we het toch over zomer hebben.. Wat wil zou ik deze zomer allemaal van m’n wishlist willen schrappen? Je leest het hier onder!

skinnydip

 

Foto’s: Asos.com

Got Milk?

Vorige week kocht ik al een hoesje voor m’n telefoon van Skinny Dip Londen. Maar dit tasje is toch een partij leuk! In de vorm van een melkpak waar je heel je hebben en houden in kan mee nemen. Het is niet de grootste tas, maar je portemonnee, sleutels, telefoon en lippenstift passen er makkelijk in. Ik wil hem! Hij is alleen niet zo goedkoop, hij kost namelijk €35 euro!
laylamotherofpearl

Foto’s :Β http://eu.wearefrends.com/women/

Mother of Pearls

Deze headphones kennen jullie vast wel! Deze prachtige (vind ik) koptelefoon van Frends staat stiekem al een jaar op m’n wishlist. Maar ik ben elke keer te gierig om ze te kopen. Deze beauty kost namelijk €169,-! Ja er zijn wel duurdere headphones, maar omdat je ze nergens kan testen ben ik zo bang om ze te kopen haha. Maar wie weet!
nyx

Foto’s: Douglas.nl

Liquid Lipsticks

Eigenlijk staan de liquid lipsticks van Anastasia veel hoger op m’n wishlist, maar die verzendkosten.. pffff veel te hoog! Wie wil er samen doen? Ik hoor heel veel goede dingen over de NYX Matte Lipcreams. Hierbij zou ik heel graag (v.l.n.r) Morocco, Transylvania en Abu Dhabi proberen. Oh btw, ik weet dat het niet in Nederland verkrijgbaar is, maar de liquid lipsticks van Colourpop zou ik ook heullll graag willen proberen! Deze NYX lipsticks zijn te krijgen voor €7,49 bij de Douglas online… als ze niet uitverkocht zijn…
uzc

 

Foto’s: Douglas.nl en Ici Paris.nl

What else?

Het laatste wat zeker wel op m’n wishlist staat is : Chanel Chance, Urban Decay Fireball en Zoeva Cocoa Blend Palette.
Chanel omdat ik de reclame als ex-bowlster heel leuk vind en tja, hij ruikt gewoon ook heel lekker. Urban Decay Firebal omdat dit echt de meest toffe kleur is die ik ooit heb gezien. Dus mocht je in Amsterdam zijn, ga dan zeker even swatchen. Ook Douglas heeft een nieuw merk, namelijk ZOEVA! Jeej! Zoeva staat bekend om de prachtige kwasten, maar ook zeker om de bijzondere paletten. Deze Cocoa Blend variant spreekt me gewoon heel erg aan.

 

Wat staat op jullie Summer Wishlist?

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Summer Wishlist

  1. Petra
    8 juli 2015 at 19:38

    de headphone is zo onwijs tof om te zien, helaas laat mijn knip dat op het moment niet toe, anders had ik echt eentje gekocht…

  2. Renate
    9 juli 2015 at 14:25

    Mijn verlanglijstje staat korte broeken. Ik heb nog niet de perfecte korte jeans kunnen bemachtigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 2 =