The Balm – Mary-Lou Manizer

Spuit 11 hier weer. Als er één highlighter populair is, dan is het de Mary-Lou Manizer van The Balm wel. Deze prachtige golden highlighter is voor praktisch elke huidkleur wel geschikt. Ik heb hem uiteindelijk maar gekocht om te kijken of hij de hype waard was. Benieuwd of het zo is? Lees dan verder!

DSC_0043

Via de Douglas.nl waar de Balm sinds een tijdje is verkrijgbaar bestelde ik mijn tweede louminizer. De Cindy- Lou Manizer heb ik namelijk al (die ik veel te weinig gebruik), maar ik wilde toch de populairste van de drie. De verpakkingen van The Balm zijn toch wel heel gaaf. Het is net het strafblad van Mary-Lou!

DSC_0045

Ook de verpakking van de highlighter zelf is heel leuk. Hij voelt stevig aan en zou best tegen een stootje kunnen lijkt mij. Het formaat is ook prima en kan je makkelijk meenemen op reis.

DSC_0046 DSC_0052

De highlighter is heel licht met een een beetje een champagne/gouden tint. Perfect voor de lichte huidjes op het eerste gezicht. De tweede foto is met flits genomen waardoor je de prachtige shimmer er goed in terug ziet.

DSC_0054

Toen ik hem op mijn hand swatchte schrok ik even. De shine van de Mary-Lou Manizer was prachtig, alleen wat viel hij donker uit! Dit had ik totaal niet verwacht. Ik gaf het de benefit of the doubt en besloot nog niet te vroeg te oordelen.

DSC_0250

En maar goed ook! Want op het gezicht zie je er niks van terug dat hij zo donker op m’n hand was. Het een prachtige “natuurlijke” glans. Omdat hij niet te grote glitters bevat is hij heel fijn voor everyday! Je kan hem heel subtiel aanbrengen, maar ook wat dikker voor bijvoorbeeld een feestje!

DSC_0050

Ik ben blij dat ik deze heb mogen toevoegen aan mijn collectie. Hij blijft de gehele dag mooi zitten en brengt egaal aan. Hij is de hype dus zeker waard! De Mary-Lou Manizer is te koop op douglas.nl voor €21,95

De wimpers die ik hier draag zijn van Annytude in de stijl Sassy! 

Wat is jullie favoriete highlighter?

 

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “The Balm – Mary-Lou Manizer

  1. Mariska
    7 april 2016 at 08:14

    Die lashes zijn en blijven zo prachtig 😀 Deze highlighter ook! Die wil ik nog eens hebben 😀

  2. Mandy
    7 april 2016 at 18:55

    Ohh, deze highlighter vind ik zó mooi he! Ik wil deze ook heel graag hebben 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × vijf =