Too Faced Lip & Cheek Duo

toofaced3

Sinds kort volgde ik op Instagram de webshop voluminous.nl. En wat zag ik tot m’n grote verbazing… Dat ze gewoon Too Faced verkopen!
En ik zag gelijk de ze die avond deze leuke Too Faced Lip & Cheek Duo in de verkoop zouden gooien! Ik kon me niet inhouden en gooide het artikel in mijn winkelmandje! Vandaag laat ik weten of het echt wel helemaal dit shit is!

toofaced2

Het pakketje bestaat uit een mini blush en een mini Melted liquid lipstick! Ahhhh koeshie koeshie koeshie… hoe cute is dit?

Toofaced

De long lasting 16 hr blush is de kleur Love Flush en de Melted Liquified Long Wear Lipstick (hele mond vol) is in de kleur Melted Peony. Ze hadden trouwens maar één kleur qua pakketje in de webshop van voluminous.nl, maar dat is er wel één die ik sowieso wel had gekozen. Want over Melted Peony heb ik veel goede dingen gehoord.

loveflush

Deze Long Lasting 16 hr staan al een tijdje op m’n wishlist. Want al ze doen me een beetje aan die Dolly Pocket huisjes die ik vroeger had! haha jeugd sentiment! De grote verpakking van deze is nog schattiger en zal ik zeker een keer kopen.

loveflush1

De kleur Love Flush sis een hele mooie zacht roze kleur met een beetje shimmer erin. In de poeder staan de initialen van Too Faced. Een hele leuk touch al zeg ik het zelf. Swatches zie je aan het einde van de blogpost!

meltedpeony3 meltedpeony2

Melted Peony is altijd al een kleur die ik stiekem wel wilde hebben, maar hee, je kan niet alles hebben toch? Want de grote kost toch zo alweer een eurootje of 20. En het geld groeit niet op de rug zoals moeders vroeger zei. Deze mini variant is dan wel een uitkomt, want hoe vaak maak je nou een lipstick op?

meltedpeony1

De applicator is zacht en donzig en schuin afgesneden. Dit maakt t heel makkelijk om de lipstick overal goed aan te brengen. De lipstick komt eruit door zachtjes in de tuben te knijpen.

swatches

Links de blush en rechts de liquid lipstick. Roze blushes draag ik eigenlijk bijna nooit, dus hier ga ik heel erg mee uit m’n comfort zone.Dit omdat ik qua huidkleur net een albino ben haha! En dan staat roze meestal niet zo mooi. De blush is behoorlijk gepigmenteert, dus daar moet je wel mee uitkijken. De liquid lipstick is super gepigmenteert en echt een hele mooie warme roze kleur!

lipswatch

Ohhh deze kleur is zo schattig! Echt een hele mooie warme roze kleur, die me ergens een beetje doet denken aan Chatterbox van MAC.
Hij blijft goed lang zitten maar na een flinke maaltijd begint hij toch wel lelijk te worden. Zo’n 4 uurtjes gaat hij wel mooi mee.

face

De blush valt me helemaal mee en blijft zeker wel heel de dag mooi zitten. Hij is wel wat poederig en je moet opletten hoeveel je aanbrengt . Persoonlijk vind ik het wel een leuk kleurtje.. en aghhh die blush is super cute voor in m’n collectie haha!

DSC_0264

Ik ben heel blij met dit setje en mocht je hem ook willen neem dan even een kijkje op www.voluminous.nl. Het setje kost €14,95.

 

Btw, wat vinden jullie van deze achtergrond en belichting? Ik probeer wat meer crea bea te zijn en ga wel variëren in verschillend glitter papier.
Share

About Kimberley

You May Also Like

3 comments on “Too Faced Lip & Cheek Duo

 1. Petra
  7 november 2015 at 08:53

  wat een ontzettend leuk setje, hier gaat mij hartje gewoon sneller van kloppen,

 2. Anne-Marie
  7 november 2015 at 09:27

  Dat is zeker een prachtige kleur lippenstift, staat je goed. Vind 14,95 nog wel een hoop geld voor zo’n mini-setje trouwens..

 3. Mariëlle
  7 november 2015 at 10:32

  Aaaah ik ben verliefd, ik MOET dit setje hebben <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − 3 =